1. Home
 2. Corona verhalen
 3. Het verhaal van Bianca en Linda: Geen opa's en oma's op bezoek

Het verhaal van Bianca en Linda: Geen opa's en oma's op bezoek

5 5 minuten lezen
Overzicht
 • 3 reacties
 • 0 vind ik leuks
Geplaatst door Amy op 6 april 2020
Bianca en Linda werken op de afdeling verloskunde. Ze vertellen dat vooral de sfeer in het ziekenhuis verandert. Veel collega's zijn gespannen omdat ze niet weten wat er nog komen gaat. Ook is het stiller. Er komen geen opa's en oma's meer op bezoek als er een kindje geboren is. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • W.Teunissen
  Alle zorgmedewerkers en alle medewerkers, die er voor zorg dragen dat een ziekenhuis of een andere zorginstelling kan functioneren, bedankt voor jullie inzet in deze stressvolle tijd.
 • Bernadette Roest
  Heerlijk om jullie te zien Dames.dappere meiden in deze onzekere tijden. iedere keer weer paraat en dan ook nog volledig geisoleerd op het thuis front. de zorg voor jullie gezinnen en ook daar geen Opa,s en Oma's of buiten het gezin ,familie leden op bezoek. Chapeau !!! En tzt Bianca .lieve Mama en tante van mijn kleinkinderen .lees ik graag wat jullie te vertellen hadden💋.
 • Daphne van der Meij
  Ik ben super trots op mijn zus Bianca. Hoe ze omgaat met de werkdruk, alle dagelijkse veranderingen en een gezin thuis. We bellen veel en zo krijg ik mee hoe ze haar werk doet en hoe ze dit beleeft. Steeds als ik zeg hoe trots ik op haar ben geeft ze altijd aan dat iedereen in het ziekenhuis hard werkt en hun best doen. Ze klaagt nooit en zet zich elke dag weer met hard en ziel in voor haar droombaan. Applaus voor mijn zus en al haar collega's die zich met zoveel liefde inzetten voor een ieder die hun zorg nodig heeft. Niet alleen omdat het hun werk is maar omdat het mensen zijn met een zorg hart ❤️