De winnaars zijn bekend

De stemmen zijn geteld en de winnaars van de Fitte Top 100 zijn bekend. Gefeliciteerd winnaars van de publieksprijs en de vakjuryprijs!

Stemmen is niet meer mogelijk. Bekijk alle Ideeën
Scroll verder

Bekijk alle ideeën

Hou je van koopjes of wil je besparen op je uitgaven? Doe hier inspiratie op!

{{ audienceAwardWinner.titel }}
{{ audienceAwardWinner.categorie }}
{{ audienceAwardWinner.voornaam }} ({{ audienceAwardWinner.sector }})
Bekijk dit idee
#{{ audienceAwardWinner.rank }}
{{ juryAwardWinner.titel }}
{{ juryAwardWinner.categorie }}
{{ juryAwardWinner.voornaam }} ({{ juryAwardWinner.sector }})
Bekijk dit idee
#{{ juryAwardWinner.rank }}

Alle andere top ideeën

{{ idea.titel }}
{{ idea.categorie }}
{{ idea.voornaam }} ({{ idea.sector }})
Bekijk dit idee
#{{ idea.rank }}
Er zijn geen ideeën gevonden

De winnaar maakt kan op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.

Veelgestelde vragen

Wellicht heb je nog wat vragen over deze actie. Hier vind je wellicht het antwoord op jouw vraag.

Voordat jouw idee op de website komt te staan, controleren we deze. We bekijken bijvoorbeeld of het idee een duidelijke titel heeft, of er taalfouten in staan en of er informatie mist. Als we het idee hebben bekeken en goedgekeurd, publiceren we het op de website. We streven ernaar jouw idee binnen een 5 werkdagen te publiceren. Per e-mail ontvang je wel direct een ontvangst bevestiging.

Je kan natuurlijk meerdere dingen doen om financieel fit te blijven. Deze ideeën mag je allemaal insturen.

Je kunt je idee insturen tot en met 29 oktober 2023.

Zodra de stemperiode is afgelopen maken we de winnaars van de publieksprijs en de vakjuryprijs zo snel mogelijk bekend. In week 48 nemen we per e-mail contact op met de winnaars en worden de prijzen uitgereikt.

Een overzicht van alle veelgestelde vragen vind je hier.