1. Home
  2. Geldzaken
  3. Besparen
  4. 15% korting op de Nibud Agenda 2022

15% korting op de Nibud Agenda 2022

De Nibud-agenda inspireert én motiveert je ieder jaar opnieuw om te werken aan gezond financieel gedrag. Naast afspraken, hou je uitgaven bij, maak je begrotingen en leer je slim met je geld omgaan. Elke week krijg je een tip of een weetje. Kortom: met de agenda houd je grip op tijd én geld. Bewust omgaan met geld wordt vanzelfsprekend. En dat geeft rust. Met de kortingscode krijg je als lid van PGGM&CO 15% korting op jouw Nibud-agenda ter waarde van € 9,95.

Log in en bekijk de kortingscode

Over de agenda

Net als in elke andere agenda hou je al je afspraken bij en staat elke week overzichtelijk op twee pagina’s. En naast je afspraken kun je dagelijks heel eenvoudig je uitgaven bijhouden. Wel zo handig voor het overzicht op je uitgaven. 

In de agenda 2022 staan de Nibud-geldtypes centraal. Wat ben jij eigenlijk voor een geldtype? Een Superspaarder, Geldchaoot, Big spender of Rekenmaster? Doe de Geldtypetest en kom meer te weten over jouw geldgedrag en hoe je daarmee om kunt gaan.

Jouw voordeel

Krijg als lid van PGGM&CO nu 15% korting op de agenda ter waarde van € 9,95.

Bestel als volgt:

  • Klik op de roze button bovenaan op deze pagina op 'log in en bekijk de kortingscode'. 
  • Onthoud de kortingscode die in de button verschijnt nadat je bent ingelogd en klik opnieuw op deze button om naar de bestelpagina te gaan.
  • Vul je gegevens in en vul onder betaalmethode bij 'Pas kortingscode toe" de kortingscode in.