1. Home
  2. Geldzaken
  3. Besparen
  4. Doe inspiratie op bij De Tuinen van Appeltern

Doe inspiratie op bij De Tuinen van Appeltern

Het is weer tijd om in de tuin te werken! Kom nu met leuke korting naar De Tuinen van Appeltern om inspiratie op te doen voor tuinieren, tuinaanleg en trends. Het park heeft meer dan 200 voorbeeldtuinen en een plantenmarkt met de mooiste bloemen en planten.

Bekijk mijn ledenvoordeel

Inspiratie opdoen voor je tuin tijdens een heerlijk ontspannen dagje uit? Kom naar De Tuinen van Appeltern, het grootste tuininspiratiepark van Europa! Hier vind je meer dan 200 voorbeeldtuinen met de laatste trends en ontwikkelingen op tuingebied. Voor de kinderen is er een ontdekkingseiland, waar ze lekker kunnen spelen, klauteren en klimmen in een geweldige natuurspeeltuin.

Jouw voordeel:

Bestel nu jouw tickets voor De Tuinen van Appeltern als lid van PGGM&CO voor maar €9,80 in plaats van €14,00 (exclusief 0,99 reserveringskosten per ticket).

Coronamaatregelen:

De Tuinen van Appeltern neemt alle Corona maatregelen in acht en heeft de benodigde aanpassingen uitgevoerd zodat je de tuinen veilig kunt bezoeken. In de binnenruimtes is het verplicht om een mondkapje te dragen. Volg tijdens je bezoek de instructies. Je dient vooraf een bezoekdatum en aankomsttijd te reserveren. Meer informatie hierover lees je in onderstaande voorwaarden en op het ticket.

Voorwaarden:

  • Een account bij PGGM&CO (dat je de nieuwsbrief ontvangt betekent niet automatisch dat je een account hebt) Nog geen account? Maak deze hier aan.
  • Actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen of elders verkregen entreebewijzen.
  • Bestel de entreetickets van 1 mei 2021 t/m 31 juli 2021.
  • De entreetickets zijn geldig voor een bezoek tussen 1 mei 2021 en 31 augustus 2021.
  • Neem je entreeticket en bewijs van reservering mee tijdens je bezoek.
  • Per entreeticket worden er €0,99 reserveringskosten in rekening gebracht.
  • Op deze aanbieding zijn de algemene voorwaarden van Perfect Marketing & Sales van toepassing.