1. Home
  2. Geldzaken
  3. Besparen
  4. Kijk je ogen uit in Madurodam

Kijk je ogen uit in Madurodam

Kom je ook naar familiepark Madurodam als het straks weer veilig kan? Een beleving voor jong en oud! Speciaal voor jou als lid van PGGM&CO krijg je €7,50 korting op een entreeticket en betaal je slechts €13,00. 

Bekijk mijn ledenvoordeel

Waar is het kleine Nederland groot in? Dát ontdek je in Madurodam; een stad vol miniaturen, doe-dingen en attracties. Madurodam is één en al beleving. Van het park vol mooie gebouwen tot spectaculaire attracties en leuke doe-dingen. Je komt ogen, maar vooral handen tekort tijdens je ontdekkingsreis door een mini-versie van Nederland. Een dag voor jong en oud!

Jouw voordeel:

Speciaal voor jou als lid van PGGM&CO krijg je €7,50 korting op een entreeticket en betaal je slechts €13,00 (exclusief 0,99 reserveringskosten per ticket). 

Coronamaatregelen:

Madurodam neemt alle coronamaatregelen in acht en heeft de benodigde aanpassingen gedaan zodat je het park straks weer veilig kunt bezoeken. In de binnenruimtes is het verplicht om een mondkapje te dragen. Volg tijdens je bezoek de instructies in het park op. Je dient vooraf een bezoekdatum en aankomsttijd te reserveren. Meer informatie hierover lees je in onderstaande voorwaarden en op het ticket. 

Voorwaarden:

  • Een account bij PGGM&CO (dat je de nieuwsbrief ontvangt betekent niet automatisch dat je een account hebt) Nog geen account? Maak deze hier aan.
  • Actie is niet geldig in combinatie met andere acties en/of kortingen of elders verkregen entreebewijzen.
  • De entreetickets zijn geldig tot en met 31 augustus 2021. 
  • Nadat je de entreetickets hebt besteld, is het noodzakelijk om een bezoekdatum te reserveren via optie 3 'ik heb al een entreebewijs, kortingspas of bon'.
  • Neem je entreeticket en bewijs van reservering mee tijdens je bezoek.
  • Per entreeticket worden er €0,99 reserveringskosten in rekening gebracht.
  • Op deze aanbieding zijn de algemene voorwaarden van Perfect Marketing & Sales van toepassing.