1. Home
  2. Geldzaken
  3. Wonen & geld
  4. Webinar: kun je nog verhuizen in 2021?

Webinar: kun je nog verhuizen in 2021?

- LET OP HET WEBINAR VAN 8 JULI IS GEANNULEERD - Een huis kopen. Is dat slim nu de huizenmarkt zo overspannen is? Waar moet je allemaal op letten? En wat kun je eigenlijk lenen met jouw baan in zorg en welzijn? Tijdens dit speciale webinar geven experts Lex en Paul antwoord op al jouw vragen over het kopen en verkopen van een woning. Én ontdek je alles over dé hypotheek speciaal voor zorg en welzijn.

LET OP HET WEBINAR VAN 8 JULI IS GEANNULEERD. 

Als je je hebt aangemeld ontvang je snel een nieuwe datum. 

Ontdek jouw mogelijkheden met een baan in zorg en welzijn

Misschien droom je wel van meer ruimte of een grotere tuin. Of denk je er juist over om op den duur kleiner te wonen. Maar is dat wel slim in deze gekke tijd? En kun je eigenlijk wel genoeg lenen als zorgprofessional? 

Lex is hypotheekadviseur. Tijdens het gratis webinar op donderdagavond 8 juli vertelt hij meer over wat er nu gebeurt op de huizenmarkt en waar je op moet letten bij het kopen en verkopen van een woning. Paul van Attens neemt je mee in jóuw mogelijkheden op de woningmarkt. Want wist je dat er een hypotheek is ontwikkeld speciaal voor zorg en welzijn? Zo is jouw droomhuis misschien tóch dichterbij dan je denkt.