1. Home
  2. Gezond leven
  3. Bewegen
  4. 2 maanden gratis sporten met Fitchannel

2 maanden gratis sporten met Fitchannel

Jezelf fit krijgen en houden. Met wisselende diensten in zorg en welzijn én allerlei verantwoordelijkheden thuis is dat soms een grote uitdaging. Ben jij op zoek naar een manier om thuis te sporten, op jouw eigen niveau én wanneer het jou uitkomt? Probeer dan nu 2 maanden gratis Fitchannel uit: hét online platform voor een gezonde leefstijl. 

Met je abonnement heb je 24/7 toegang tot meer dan 1000 programma's die je helpen bij een gezonde leefstijl; van workouts, ontspanning, afvalprogramma’s tot voedingstips. Voor iedereen zit er wat tussen.

Mijn code activeren op Fitchannel.com

Jouw PGGM&CO ledenvoordeel:

Speciaal voor PGGM&CO leden is er nu een kosteloos en vrijblijvend proefabonnement van 2 maanden op Fitchannel.com. Daarmee heb je toegang tot honderden workouts. Deze workouts duren zo'n 25 minuten en zijn 24/7 beschikbaar. Hierdoor sport je met je drukke (zorg)agenda wanneer jij wilt en op jouw niveau!

Daarnaast heb je met je abonnement toegang tot alle andere programma's die je helpen bij een gezonde leefstijl; van ontspanning, afvalprogramma’s tot voedingstips. Dit alles gewoon in je huiskamer!

Zó activeer jij jouw gratis proefabonnement
Als PGGM&CO lid ontvang je een unieke Fitchannel actiecode per e-mail.
Deze code kun je op elk gewenst moment gebruiken om je gratis proefabonnement van 2 maanden te activeren op fitchannel.com/pggmenco. 

Nog geen lid bij PGGM&CO? Maak dan hier gratis een account aan en ontvang je Fitchannel coupon code binnen 48 uur automatisch je mailbox.

Over Fitchannel

Fitchannel zet zich in om mensen in beweging te krijgen en te houden door het ontwikkelen van online workouts.

Op dit platform train je wanneer jij wilt. Het kost daardoor minder tijd, is makkelijker in te passen in een drukke agenda en zo vol te houden voor iedereen.

Voorwaarden:

  • Je moet minimaal 18 jaar of ouder zijn.
  • Je kunt alleen inloggen met je persoonlijke coupon code
  • Je activeert je abonnement op: https://fitchannel.com/pggmenco 
  • Je abonnement start direct
  • Na twee maanden stopt je abonnement automatisch en je zit nergens aan vast.