1. Home
 2. Gezond leven
 3. Bewegen
 4. Korting op het online abonnement van GezondOud

Korting op het online abonnement van GezondOud

Kom thuis in beweging met het online abonnement van GezondOud. En krijg toegang tot talloze work-outs voor alle niveaus, gegeven door enthousiaste trainers. Als lid van PGGM&CO betaal je voor een maandabonnement nu geen €15,-, maar €11,95,-. Gelijk fanatiek aan de slag? Profiteer dan van €29,- korting op een jaarabonnement.

log in en bekijk de kortingscode

Jouw ledenvoordeel

Leden van PGGM&CO betalen voor een maandabonnement bij GezondOud nu geen €15,- per maand, maar €11,95,- per maand.

Leden van PGGM&CO betalen voor een jaarabonnement bij GezondOud nu geen €145,- per jaar, maar €116,- per jaar.

Kom ook bij de club en ontvang een gratis weerstandsband én een persoonlijk welkom van de trainers Constance en Esther. 

Het abonnement

Met het online abonnement van GezondOud heb je toegang tot het ruime aanbod aan trainingen voor alle niveaus. Zo kun jij dagelijks, onder begeleiding van een professionele trainer, sporten op een moment dat voor jóu uitkomt. Kies zelf de training die bij je past of volg een van de programma’s.

De voordelen

 • Maandelijks opzegbaar
 • 5 dagen per week staat er een nieuwe training voor je klaar
 • Gratis weerstandsband cadeau
 • Te gebruiken via je mobiel, laptop of desktop
 • Zeer laagdrempelige klantenservice

Deze leden gingen je voor 

Dick en Lidia zijn via PGGM&CO terechtgekomen bij GezondOud en hebben een online abonnement afgesloten. We bezochten hen om eens mee te kijken bij de trainingen die ze volgen. En vroegen natuurlijk wat ze van het abonnement en de trainingen vinden. 

Bekijk de video

Dit zeggen anderen over het online abonnement

Marian:

“In coronatijd, uit nood geboren, is de online training een niet meer weg te denken dagelijkse goeie gewoonte geworden voor mij en ook steeds vaker mijn man. Iedere week een nieuw thema met weer andere oefeningen. Esther en Constance zijn zo bijna goeie bekenden geworden met elk hun eigen stijl. Ze houden me fit, vitaal en in shape. Lekker pittig maar goed te doen. Ik mis het echt als er een dag bij inschiet. Een heerlijk begin van de dag. Top!''

Ans:

“Al ruim 2 jaar begint mijn dag met de lessen van Constance en Esther: een heerlijke, actieve start om hopelijk “gezond oud” te worden! De enthousiast gegeven lessen zijn steeds gevarieerd; ze stimuleren om je grenzen – binnen je mogelijkheden – te verleggen en geven aandacht aan beweging van alle lichaamsdelen. Ik kan niet meer zonder; ik voel me fitter om de dag te beginnen! En heb ik een vraag? GezondOud reageert altijd meteen op persoonlijke wijze! Kortom, wie nog twijfelt: DOEN!“

Zo maak je gebruik van het ledenvoordeel:
 1. Klik op de roze button bovenaan op deze pagina op 'log in en bekijk de kortingscode'. Onthoud de code die in de button verschijnt nadat je bent ingelogd en klik opnieuw op de button om het abonnement bij GezondOud af te sluiten.

 2. Kies op de landingspagina bij GezondOud voor een maandabonnement of jaarabonnement.

 3. Vul je gegevens in om het abonnement af te sluiten en ga akkoord met de algemene voorwaarden.

 4. Voeg nu de vouchercode toe bij ‘Voeg voucher- of giftcardcode toe’ om de korting te ontvangen en klik op verzilver. Klik vervolgens op akkoord om je aanmelding af te ronden. Let op: voor een maandabonnement geldt een andere vouchercode dan voor een jaarabonnement.

 5. Je wordt nu doorgestuurd naar het scherm om je eerste betaling te doen. Hierna heb je direct toegang tot alle trainingen. Hierna is je abonnement maandelijks opzegbaar. Dit kun je doen in je eigen account.

Over GezondOud

GezondOud is er voor iedereen die graag op een frisse en positieve manier bezig wil zijn met gezond en gelukkig ouder worden. Voor mensen die het lekker vinden om regelmatig te bewegen en daarbij zo goed mogelijk begeleid willen worden. En voor iedereen die houdt van een beetje uitdaging zonder het te overdrijven.

Meer informatie: De algemene voorwaarden van GezondOud zijn van toepassing op dit ledenvoordeel.