1. Home
 2. Gezond leven
 3. Bewegen
 4. Meld je aan voor het 7-daags online sportprogramma

Meld je aan voor het 7-daags online sportprogramma

2 2 minuten lezen
Overzicht
 • 1 reacties
 • 21 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 18 mei 2022
Wil jij ook fit blijven? Speciaal voor jou hebben wij samen met GezondOud een 7-daags online sportprogramma samengesteld. Van armen tot benen en van kracht tot cardio: al je spieren komen aan bod. Meld je hieronder aan en ontvang het programma de komende 7 dagen in je mailbox.

Meld je aan

Vul hieronder je gegevens in om het 7-daags programma in je mailbox te ontvangen. Na jouw aanmelding ontvang jij de volgende ochtend de video voor dag 1 van de challenge. Zo kun je direct aan de slag!

Over het programma

Met dit gratis programma ontvang je 7 dagen lang een korte training van 15 minuten in je mailbox die je volgt waar en wanneer het jóu uitkomt. De trainingen zijn opgenomen in de prachtige natuur. Elke dag neemt een professionele trainer je in de video volledig aan de hand, zodat jij de training volgt op jouw éigen niveau. Een betere start na de zomer kan je jezelf niet geven!

De trainingen zijn gericht op:

 • Het versterken van je been- en armspieren
 • Het versterken van je kern (rug- en rompspieren)
 • Het verbeteren van je uithoudingsvermogen
 • Het verbeteren van je balans

Over PGGM&CO en GezondOud

Sinds 2020 maakt PGGM&CO samen met GezondOud video’s voor leden om in beweging te blijven. Leden van PGGM&CO kunnen op dit moment gebruikmaken van speciaal voordeel: zij betalen voor het online abonnement van GezondOud geen €15,-, maar €11,95,- per maand. 

Bekijk dit ledenvoordeel

Over GezondOud

GezondOud is hét online sportplatform voor iedereen die het belangrijk vindt om gezond en gelukkig ouder te worden. GezondOud biedt een buiten beweegprogramma waarbij veel aandacht is voor het sociale aspect. Daarnaast is er een ruim aanbod van online trainingen om dagelijks mee te bewegen. Alle trainingen zijn opgenomen in de buitenlucht en worden professioneel begeleidt. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Baltien
  Leuk initiatief. Ik gebruik de oefenstof als beweegcoach bij de diabetes wandel challenge