1. Home
  2. Gezond leven
  3. De overgang
  4. Zit ik in de overgang? Antwoord op de meest gestelde vragen

Zit ik in de overgang? Antwoord op de meest gestelde vragen

5 5 minuten lezen
Overzicht
Zit ik in de overgang? Antwoord op de meest gestelde vragen
  • 1 reacties
  • 108 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 14 oktober 2020
Zit ik in de overgang? Waarom slaap ik zo slecht? En hoe komt het dat ik ineens ben aangekomen? In deze video geven dr. Manon Kerkhof (gynaecoloog) en dr.  Maaike de Vries (gezondheidswetenschapper) antwoord op de 5 meest gestelde vragen over de overgang.

Meer weten over de overgang? In het boek Ook leuke meisjes worden 50 geven Maaike en Manon antwoord op al je vragen over de overgang volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Een concreet, praktisch en (h)eerlijk nuchter boek met veel uitleg en tips waar je gelijk mee aan de slag kunt. Je bestelt ‘m nu via bol.com. Neem ook een kijkje op hun website voor speciale programma's, workshops en individuele begeleiding voor vrouwen in de overgang. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

  • MariaV
    Beste Emmelie, Bedankt voor de video met de duidelijke uitleg van Manon en Maaike. Op een gegeven moment gaat het over doorslaapproblemen en dat slaap essentieel is, het dominosteentje. Maar er wordt helaas niet gezegd wat je kunt doen aan doorslaapproblemen. Voorheen werd ik snachts nooit wakker, nu vaak wel 3x. Inderdaad door nachtzweten, opvliegers en naar het toilet. Is daar ook iets aan te doen, of moet ik het accepteren en er gewoon mee leren leven? Bij voorbaat dank voor een reactie. Met vriendelijke groet, Maria