1. Home
  2. Gezond leven
  3. Gezond eten
  4. 24 juni: gratis webinar Fit de zomer door

24 juni: gratis webinar Fit de zomer door

Wil jij van deze zomer genieten én nog steeds gezond en fit blijven? Op donderdagavond 24 juni vertelt Elly Kaldenberg in een speciale zomereditie van ‘Eet je fit’ hoe dat prima samengaat. Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken voor dit webinar. Meld je dus snel aan voor dit gratis webinar en kom ook fit de zomer door!

Log in om je voor het webinar aan te melden

Geef je energie deze zomer een extra boost! 

De zomer komt eraan! Heerlijke zonnige dagen, lange zomeravonden én genieten. En wat dacht je ervan om deze zomer je energie een boost te geven? Alle ingrediënten zijn hiervoor aanwezig. In dit webinar laat voedingsdeskundige Elly Kaldenberg je zien wat je kunt doen voor een energieke zomer. Ze vertelt je alles over de rol van eten en drinken, maar ook van slaap en licht. Zeker als je onregelmatig werkt is dat extra belangrijk. Na afloop van het webinar ontvang je de inhoud in een digitaal boekje, aangevuld met lekkere zomerse recepten. Zo kun je direct aan de slag! Ben je erbij?

Praktische informatie:

Datum: Donderdagavond 24 juni

Tijd: 19:00 - 20:00 

Locatie: Online, via Zoom. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin de link om het webinar te volgen.

Beperkt aantal plekken: Voor dit webinar zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar. Geef je dus snel op! 

Exclusief voor leden: Let op! Dit webinar is exclusief voor leden van PGGM&CO met een online account. Heb je op dit moment nog geen account? Maak deze dan gratis aan.

 

Foto van voedingsdeskundige Elly Kaldenberg