1. Home
 2. Gezond leven
 3. Gezond eten
 4. Meld je nu aan voor Gewoon Gezond

Meld je nu aan voor Gewoon Gezond

Overzicht
 • 3 reacties
 • 8 vind ik leuks
Gezond eten helpt je om lekkerder in je vel te zitten en geeft energie. Maar voor veel mensen kóst het ook tijd en energie. En daar heb je vaak al een tekort aan met een drukke baan in zorg en welzijn. Daarom bieden we jou ´Gewoon Gezond`. Een gratis voedingsprogramma dat je 4 weken ontvangt per mail. Tijdens dit programma ga jij aan de slag met jouw eigen voedingsplan vol gezonde, simpele en vooral snelle recepten. Ontwikkeld door voedingsdeskundige Elly Kaldenberg. Want gezond eten hoeft echt niet ingewikkeld te zijn.

Meld je nu gratis aan

Laat hieronder je gegevens achter en ontvang het online voedingsprogramma in 4 delen in je mailbox. Na je aanmelding ontvang je een bevestigingsmail met daarin meer informatie. 

Het programma

Voedingsdeskundige Elly Kaldenberg helpt jou in 4 weken op weg naar een voedingsplan dat bij jóu past. Hierbij spelen ‘snel’ en ‘simpel’ een belangrijke rol. Want met een drukke, onregelmatige baan heb je al genoeg aan je hoofd. 

Na aanmelding ontvang je direct het programma voor week 1 in je mailbox. Zo kun je direct aan de slag. Vervolgens ontvang je elke week een mail vol kookinspiratie en concrete tips voor jouw persoonlijke voedingsplan. Kijk ook het kick off webinar waarin Elly vertelt wat je van het programma kunt verwachten. 

Voor wie is het programma? 

Het voedingsprogramma is speciaal voor professionals met een drukke en/of onregelmatige baan in zorg en welzijn. 

De indeling

 • E-mail week 1: Tijd voor ontbijt + kick off webinar 
 • E-mail week 2: Lekker lunchen
 • E-mail week 3: Warme maaltijd
 • E-mail week 4: Er tussendoor

 

Over Elly Kaldenberg

Elly Kaldenberg is voedingsdeskundige met al een heel aantal jaar ervaring binnen de wereld van voeding en diëtiek. Met haar bedrijf Sanavis richt zij zich op gezond eten op het werk voor energieke medewerkers. Ze is specialist op het gebied van voeding en onregelmatige diensten. ‘’Een wereld te winnen’’, aldus Elly.

Foto van voedingsdeskundige Elly Kaldenberg

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Aiden
  Waar is de € 20 korting op online boodschappen?
 • PGGM&CO Gebruiker
  Ik ontvang pensioen van PFZW, kom ik hier dan ook voor in aanmerking? Hartelijke groet.
 • Monique
  Graag het Gewoon Gezond voedingsprogramma Omdat we al gezond eten maar mss nog wat over het hoofd zien. En nog wat tips kunnen gebruiken