1. Home
  2. Gezond leven
  3. Slapen

Slapen

Om overdag fit aan het werk te zijn is het heel belangrijk om goed te slapen. En dat is soms best een uitdaging met een drukke, misschien wel onregelmatige baan in zorg en welzijn. Op deze pagina lees je handige tips voor een goede nachtrust. Zodat jij weer helemaal opgeladen bent voor een fitte werkdag.

Wekker met slapende vrouw op achtergrond

Tips om weer in slaap te komen: 3 oefeningen

Visual van vrouw die ligt te slapen in bed
Kom jij vaak moeilijk in slaap en ga je daar dan over piekeren? Dan is het belangrijk om een manier te vinden om weer helemaal te ontspannen. Zodat je je lichaam weer in slaapmodus brengt. Download nu gratis 3 ademhalingsoefeningen die jou helpen om weer tot rust te komen als je niet kunt slapen.
  • 0
  • 9
Lees meer

Tips om te slapen: zo heb je een stressvrije nachtrust

Visual schapen die over hek springen
Een goede nachtrust is onmisbaar om je overdag fit te voelen. Lig je ’s nachts wakker en pieker je veel? Download dan nu onze 5 tips voor een stressvrije nachtrust. En start je dag weer met energie. 
  • 14
  • 66
Lees meer

Terug naar dromenland: in 7 stappen je nachtmerries stoppen

Wekker met slapende vrouw op achtergrond
Een goede nachtrust is goud waard. Zeker met een drukke baan in de zorg. Maar wat nou als je dromenland ruw verstoord wordt door nare dromen? Dan is de kans groot dat je onbewust bezig bent met het verwerken van stress. Het goede nieuws? Het is mogelijk om in 7 stappen je nachtmerries te stoppen.
  • 0
  • 85
Lees meer

Geef je ogen wat rust: de leukste podcasts voor ultieme ontspanning

Jonge vrouw met koptelefoon
Na een drukke werkdag is ontspanning extra belangrijk. Heb je jouw favoriete serie op Netflix uitgekeken? Hoog tijd om iets nieuws te ontdekken en je ogen óók wat rust te geven. Luister een podcast en trek je even helemaal terug in een andere wereld. Van spanning en sensatie tot inhoudelijk en super spannend: de keuze is reuze. Heerlijk voor thuis op de bank. Of juist tijdens een wandeling door het park of in de auto naar werk. We zetten de leukste podcasts op een rij voor urenlang luisterplezier.
  • 1
  • 292
Lees meer