Welkom gast

Over Wij Mantelzorgers

Welkom bij Wij Mantelzorgers, de community van en voor mantelzorgers in zorg en welzijn. Wij hebben elkaar veel te bieden. We (h)erkennen elkaar, delen tips en ervaringen en helpen elkaar om in balans te blijven. Zo kunnen we goed voor onze naasten zorgen en dat met ons werk combineren. Wij Mantelzorgers versterken elkaar. We maakten een filmpje waarin we uitleggen wie we zijn en wat we doen.

Bekijk het filmpje

Doe je mee?

Wij Mantelzorgers draait helemaal om ons. Wat hebben wij nodig om voor onze naasten te zorgen? En wat hebben wij te bieden, zodat wij anderen weer verder helpen? Doe je mee?

              

                 

Hoe werkt het?

Zo werkt de community

Nieuw bij Wij Mantelzorgers? Wij vinden het leuk om aan je uit te leggen hoe de community werkt. Daarvoor hebben we een filmpje gemaakt. Je kunt 'm hier bekijken.

Ons manifest

We schreven met elkaar een manifest. Daarin vertellen we wie we zijn, wat we verlangen en wat we willen betekenen voor elkaar en voor andere mantelzorgers.

Spelregels

Wij richten ons op het verbinden van mantelzorgers onderling door ervaringen te delen, naar elkaar te luisteren en elkaar te helpen met tips en adviezen. Dat kan alleen als we samen zorgen voor een sfeer waarin iedereen zich veilig voelt, waarin we luisteren naar elkaar en waarin we denken in oplossingen.
PGGM&CO: samen voor een waardevolle toekomst

Wij Mantelzorgers wordt ondersteund door PGGM&CO, de ledenclub voor iedereen in zorg en welzijn. Samen met PGGM&CO zorgen we ervoor dat de inzichten die onze community biedt, worden uitgedragen bij overheden, vakbonden, werkgevers en zorgverleners. Zo kunnen we onze belangen kenbaar maken, hebben we maatschappelijke invloed en kan PGGM&CO producten aanbieden waar wij behoefte aan hebben. Zo maken we samen het mantelzorgen in Nederland makkelijker.

 

Heb je een vraag? Stuur ons dan een berichtje via WhatsApp