1. Home
 2. Ledenvoordeel
 3. 6 maanden gratis lidmaatschap bij de ANBO

6 maanden gratis lidmaatschap bij de ANBO

ANBO is dé ledenvereniging van, voor en door senioren. Als lid van PGGM&CO krijg je de eerste 6 maanden het ANBO-lidmaatschap cadeau. Hiermee heb je toegang tot nuttige informatie en persoonlijk advies over thema’s als inkomen, pensioen, wonen en gezondheid. En profiteer je van leuke acties en aanbiedingen.  

Log in om gebruik te maken van dit ledenvoordeel

Jouw PGGM&CO ledenvoordeel  

Als lid van PGGM&CO krijg jij voor 6 maanden het ANBO-lidmaatschap cadeau. Hierna wordt het lidmaatschap automatisch omgezet in een betaald jaarlidmaatschap van minimaal 1 jaar. Je betaalt dan € 4 per maand. In totaal ga je dus een lidmaatschap van minimaal 1,5 jaar aan, waarvan de eerste 6 maanden gratis zijn.  

Het lidmaatschap kan na deze 1,5 jaar worden opgezegd met een opzegtermijn van 1 maand.  

Over ANBO  

ANBO (Algemene Nederlandse Bond voor Ouderen) is een vereniging van, voor en door leden. Leden helpen elkaar, delen informatie en ervaringen. ANBO behartigt de belangen op het gebied van inkomen, pensioen, de digitale samenleving, wonen, veiligheid en gezondheid. ANBO biedt leden op deze onderwerpen informatie, advies en ondersteuning. Ze brengen mensen bij elkaar en werken samen met andere (ouderen) organisaties. ANBO is jouw bondgenoot voor lang en gelukkig leven.  

Daarom word je lid bij ANBO: 

 • Belangenbehartiging van ouderen  
 • Persoonlijke hulp bij o.a. belastingaangifte, energietoeslag, digitale vaardigheden  
 • Informatief ANBO Magazine, webinar, bijeenkomsten  
 • Ontmoetingsplek met andere mensen via het digitale ontmoetingsplatform 
 • Leuke kortingsacties en aanbiedingen bij tal van partners  

Zo ontvang je de korting  

 1. Log in op pggmenco.nl en ga naar het Ledenvoordeel bij ANBO. Nog geen PGGM&CO account? Maak deze dan hier gratis aan.  
 2. Klik op de roze button bovenaan deze pagina om naar de actiepagina van de ANBO te gaan.  
 3. Vul je gegevens in en bevestig jouw lidmaatschap.  

Voorwaarden  

 • Leden van PGGM&CO kunnen tot 1 mei 2024 gebruik maken van dit ledenvoordeel  
 • Nadat het lidmaatschap is bevestigd ontvang je een e-mail met jouw lidmaatschapsnummer. Met dit nummer kun je direct gebruik maken de diensten van ANBO 
 • Het gratis lidmaatschap van 6 maanden is geldig, onder de voorwaarde dat leden hierna een betaald lidmaatschap van minimaal 1 jaar aangaan. De omzetting naar een betaald lidmaatschap verloopt automatisch.  

Ook interessant: tipgids artrose

Heb jij last van Artrose? Download dan nu gratis onze tipgids artrose. Vol met informatie, tips, oefeningen én hulpmiddelen om beter met artrose om te gaan.