1. Home
  2. Ledenvoordeel
  3. Gratis bedbodemcheck Medipoint

Gratis bedbodemcheck Medipoint

Heb je last van pijn aan je rug, nek of schouders? Of ben je benieuwd of je matras nog stevig genoeg is? Maak dan een afspraak met de slaapexpert van Medipoint voor een gratis bedbodemcheck bij je thuis. 

 

Log in en plan je gratis bedbodemcheck

Jouw ledenvoordeel:

Ben je benieuwd of jouw bed aan vervanging toe is? Kies dan voor een gratis bedbodemcheck aan huis ter waarde van € 59,99. Hierbij komt de slaapexpert van Medipoint bij je thuis langs en controleert of de bedbodem nog genoeg ondersteuning biedt. Je krijgt altijd een persoonlijk en deskundig advies, helemaal afgestemd op jouw behoeftes en slaappatroon. Geheel vrijbijvend. 

Zo maak je gebruik van het ledenvoordeel:

  1. Klik op de roze button bovenaan op deze pagina op 'Log in en plan je gratis bedbodemcheck'. 
  2. Ga naar de actiepagina van Medipoint. 
  3. Vul het formulier en vraag een gratis afspraak aan. Medipoint belt jou voor het inplannen van deze afspraak. 

Voorwaarden

De actie is geldig t/m 29 februari 2024. 

Goed om te weten: Maak je jouw afspraak voor een bedbodemcheck vóór 1 maart en vindt de afspraak later plaats dan eind februari? Dan houd je recht op de speciale aanbiedingen. Zorg dus dat je er snel genoeg bij bent.

Over Medipoint

Medipoint is dé expert op het gebied van zorghulpmiddelen. Misschien sta je er niet bij stil, maar een goede nachtrust waarbij je diep genoeg slaapt is de basis van een goede gezondheid. Je lichaam en geest herstellen tijdens de slaap en zo voorkom je klachten. Bij Medipoint zijn de slaapexperts opgeleid om persoonlijk en deskundig slaapadvies te geven. Helemaal afgestemd op jouw slaappatroon en met aandacht voor het vergroten van comfort bij eventuele klachten.