Welkom gast

Online bijeenkomst: Letten op je eigen gezondheid - deel 2

2

Op 20 februari vertelt Ria ons meer over onze mentale gezondheid. Hoe jij denkt, heeft grote invloed op je gezondheid. Ontdek samen met Ria welke gedachtepatronen van invloed zijn op jouw gezondheid en of het nodig is om te leren anders te denken.

Na de eerste succesvolle online bijeenkomst over fysieke gezondheid, vindt op 20 februari de tweede webinar over mentale gezondheid plaats.

Een online bijeenkomst volg je thuis, vanuit je eigen huiskamer. Het enige wat je nodig hebt is een computer en pen en papier. Wil jij ook graag meedoen aan deze online bijeenkomst? Meld je dan aan en vergeet niet om 20 februari alvast in je agenda te zetten!

Praktisch
Datum: 20 februari 2018
Inloop: 19.20 uur
Start: 19.30 uur
Einde: 20.00 uur
Webinar ID: 929-456-331
Kosten: gratis

 

Hoe werkt het?
Zodra je je aangemeld hebt voor de webinar, ontvang je een bevestigingsmail. Let op! Deze is half Engels/half Nederlands. We werken er hard aan om dit zo snel mogelijk voor je aan te passen. Een dag van tevoren ontvang je van ons nog een herinneringsmail met daarin nog een keer wat praktische informatie. In onderstaande instructiefilm leggen we je uit hoe het aanmelden werkt. 

 

reacties

Gretha
Communities: MantelzorgMantelzorg Enschede

Hi Amy, 

 

Gretha
Communities: MantelzorgMantelzorg Enschede

Hi Amy, 

Wow, goed te lezen allemaal, hoorde ook al positieve reacties in het Enschedese ;-)!

Fijn dat er vervolg komt, helaas kon ik gisteravond niet aansluiten ivm vergadering in de avond. 

Wanneer is deel 2: 20 januari of 20 februari.... in de titel op homepage (kalender) lees ik 20/1 en in deze topic 20/2 ;-)

Wil je laten weten? Ook ivm verspreiding via nieuwsbrief in ENschede. Groetjes, Gretha. 

Reageer

Meld je aan of log in om te reageren op dit onderwerp.