1. Home
 2. Werk-privébalans
 3. Loopbaan
 4. Zelfonderzoek Freddify

Zelfonderzoek Freddify

5 5 minuten lezen
Overzicht
Loopbaanprogramma Freddify
 • 2 reacties
 • 24 vind ik leuks
Geplaatst door Susannah op 26 oktober 2020
Iedere dag werk je hard en zet jij je in voor patiënten en cliënten. Maar jij verdient het om ook eens bij jézelf stil te staan. Daarom biedt PGGM&CO je het online zelfonderzoek van Freddify. Het helpt je na te denken over belangrijke vragen in jouw persoonlijke ontwikkeling. Denk aan: Voel jij je nog goed in je werk? Daagt de inhoud je uit? Of ben je toe aan een nieuwe omgeving?


Start de zelftest

Met het zelfonderzoek van Freddify ga je zelf aan de slag met je persoonlijke ontwikkeling. Beantwoord online vragen over je loopbaan en leer meer over jouw unieke persoonlijkheid. Met een persoonlijk rapport krijg je inzicht in je competenties, drijfveren en vitaliteit. 

Over Freddify

Freddify is een online methode waarmee je jezelf leert kennen en daardoor beter loopbaankeuzes maakt. De methode is gebaseerd op jarenlange ervaring met loopbaancoaching en inzichten uit pedagogie, filosofie en psychologie. Het is bedoeld voor iedereen die zichzelf en zijn ambities beter wil leren kennen, een belangrijke keuze moet maken of het idee heeft dat 'dit het niet is. 

Freddify houdt zich aan de geldende wetgeving, waaronder de AVG. Freddify anonimiseert de data die ze binnenkrijgen onmiddellijk door naam en toenaam te verwijderen wanneer zij starten met de analyse. De gegevens staan opgeslagen in veilige databases van Freddify. Voor meer informatie over hoe Freddify omgaat met je gegevens kun je hier het privacy beleid nalezen. 

Vragen

Als je vragen hebt over de samenwerking tussen PGGM&CO en Freddify dan kun je hiervoor contact opnemen met onze ledenservice. Heb je een vraag over het invullen van de tests of het gebruik van Freddify? Dan kun je rechts onderin op de chatbubbel klikken en je vraag direct aan Freddify stellen. 

 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Martien Nap
  Een aardige test wat competenties betreft. Steekt goed in elkaar, want ik herken mijzelf er ook in en voel me met deze competenties ook goed op mijn plek. Zou overigens vreemd zijn als het anders zou zijn na 45 jaar werkzaam te zijn geweest...... Maar jammer genoeg wordt er geen onderscheid gemaakt tussen functies met 'handjes aan het bed' (wat ik één jaar heb gedaan) en de 'ondersteunende' functies (die ik ruim 40 jaar uitoefen). Ik werk al decennia lang in de zorg, maar op één jaar na als ICT-er. Dus ik zorg er voor dat er hulpmiddelen zijn waarmee de 'zorgverlener' haar of zijn taak zo goed mogelijk kan uitvoeren. De layout van de test behoeft hier en daar nog wel wat verbeteringen. Ik heb deze ook in de chat met 'Zinzi' aangegeven.Maar ervan uitgaande dat het wellicht een 'robot' zou kunnen zijn, voeg ik hieronde een copie toe van de chat. DE CHAT: ZinziPraat met Zinzi Z: Geef alvast je e-mailadres door dan mail ik je terug als ik niet direct kan chatten. M: M: Ik zie nu het scherm: "Je bent klaar", maar geen knop 'Volgende', 'Afronden' of 'Doorgaan'.... Beetje slordig..... M: Uitleg rondom de side-tabs 'Voortgang' en 'Informatie' zou ook welkom zijn.... M: De enige 'escape' die ik zie is een eenzaam kruisje rechtsboven... Kortom: de afsluitende webpagina behoeft nog enige aandacht. Z: Dank voor je feedback! We zullen er naar kijken. Is t gelukt om je rapport te downloaden? M: Ja hoor.Wat is nu de 'waarde' van dit rapport?De inhoudsopgave is ook een beetje knullig..... M: Waarom zijn 'Locatie', 'Afdeling', 'Leidinggevende' en 'Functie' niet gevuld (ook niet gevraagd, dus wat dat betreft logisch...) M: Maar meest belangrijk is: Er wordt geen onderscheid gemaakt tussen personeel 'handjes aan het bed' en 'ondersteuning vanuit de backoffice'... M: Reactie?????? Ik kopieer de chat wel even in het bericht 'Geef hier uw reactie."
 • Evelien
  Stellingen bevatten veel enkele en dubbele ontkenningen. Dat geeft veel kans op verkeerd invullen. Ik ben halverwege gestopt.