1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Met pensioen
  4. Winnaars kaartspel openhartig bekend!

Winnaars kaartspel openhartig bekend!

Overzicht
  • 51 vind ik leuks
Tijdens de lange zomeravonden gaat er niets boven een goed gesprek. Maar … daar heb je wel leuke vragen voor nodig. Kun jij nog wel wat inspiratie gebruiken? Goed nieuws! Wij geven 3 Openhartig kaartspellen weg. Dit spel bevat meer dan 100 afwisselende, verrassende en gedurfde vragen om op een leuke manier meer te weten te komen over elkaar. Óók als je de ander al heel lang kent. Ideaal dus om mee te nemen op vakantie. Of om erbij te pakken tijdens die gezellige bbq met vrienden, familie of buren.

De winnaars zijn bekend!

Goed nieuws! De 3 winnaars van het kaartspel Openhartig zijn bekend. Bekijk hieronder de winnaars en hun ingestuurde vraag voor een goed gesprek: 

  • Anke Polman - Welk beroep zou je kiezen als je het over zou kunnen doen
  • Imke van de Waal - Welk liedje heeft voor jou een speciale betekenis?
  • Nel Strubbe - Wat zou je nog heel graag willen doen in de toekomst?

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijs. We hopen dat jullie met het kaartspel de leukste avonden gaat beleven met mooie gesprekken. 

Bekijk de 21 meest verrassende vragen 

Natuurlijk willen we alle 537 deelnemers van deze winactie alsnog een flinke portie inspiratie geven voor de leukste gesprekken deze zomer. Daarom verzamelden we de meest verrassende, originele en creatieve vragen die jullie zélf hebben ingestuurd. Bekijk ze alle 21 en ontdek of jouw eigen vraag er tussen zit. 

Bekijk de 21 verrassende vragen voor een goed gesprek