1. Home
 2. Werk-privébalans
 3. Stress & werkdruk
 4. Poll: hoe helpen jij en je collega's elkaar in lastige tijden?

Poll: hoe helpen jij en je collega's elkaar in lastige tijden?

2 2 minuten lezen
Overzicht
 • 4 reacties
 • 9 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 16 november 2021
Veel professionals staan op dit moment onder hoge druk. Juist dan is het extra belangrijk om er als collega’s voor elkaar te zijn. Zij begrijpen als geen ander hoe jij je voelt als het even te veel wordt. Hoe helpen jullie elkaar in moeilijke tijden? Laat het hieronder weten.

Hoe helpen jij en je collega's elkaar in lastige tijden?

Vink hieronder aan wat voor jou van toepassing is (meerdere antwoorden zijn mogelijk)

143 stemmen

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Wilma
  Er is bij ons op de werkvloer net als elders in het land tweestrijd tussen gevaccineerde en niet gevaccineerde. Ik vind dit heel erg het is voor iedereen moeilijk genoeg om een afweging te maken. Iedereen kent wel iemand waarbij het kort na vaccinatie mis is gegaan door een vervelende reactie of erger. Niemand heeft om dit virus gevraagd, niemand weet hoe zijn of haar lichaam gaat reageren op een besmetting of vaccinatie . Net als alle andere zaken in het leven zijn er geen garanties. Laat HOOP een gemeenschappelijke factor blijven in deze wereld dat we hier goed door heen komen. Iemand beschuldigen van zaken waar niemand het juiste antwoord op heeft brengt geen oplossing dichterbij. Alle vaccins zijn tot 2022 toegestaan op basis van experiment en bij gebrek aan andere oplossingen. Laat iedereen in zijn waarde of hij of zij aan dit medische experiment deel wil nemen. Heb ook vertrouwen in je eigen lichaam als je er goed voor zorgt dan is het bestand tegen een stootje. Gebruik je gezonde verstand drukke plekken waar je meer risico loopt op besmetting hoef je niet op te zoeken.
  • LotteK
   Beste Wilma, Bedankt voor de reactie. Net als jij houden wij hoop dat we sámen door deze moeilijke periode heen komen. Groetjes, Lotte (Redactie PGGM&CO)
 • Denise
  We sparren, huilen en lachen met elkaar
 • Richard
  Door mensen te helpen met Ohmpunctuur sound healing zodat zij weer in hun kracht komen staan en hun leven weer op kunnen pakken.