1. Home
 2. Werk-privébalans
 3. Werkgeluk
 4. Dit wenst onze ledenraad jou toe voor 2022

Dit wenst onze ledenraad jou toe voor 2022

2 2 minuten lezen
Overzicht
 • 5 reacties
 • 12 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 6 januari 2022
Het nieuwe jaar is begonnen. Natuurlijk wensen we jou een heel gelukkig en gezond nieuw jaar! In deze video deelt de ledenraad van PGGM&CO hun persoonlijke wens voor de sector zorg en welzijn voor 2022.

De ledenraad vertegenwoordigt alle leden van PGGM&CO. Lees hier meer over de ledenraad.

Wat is jouw wens voor zorg en welzijn voor het komende jaar? Laat het hieronder weten. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • renee
  Als er niet geinvesteerd wordt in bedrijven die zeker mede verantwoordelijk zijn voor deze al jaren durende klimaatcrisis , zouden we dit jaar een goede start geven. Dat zou het misschien al mogelijk maken om de indexatie toe te laten, daar zitten we nu al decennia lang op te wachten.
 • Harke
  Beste mensen, Denk dat het filmpje van de ledenraad wel aan een update toe is:) Tim spreekt uit de plannen voor 2018 ,oeps groet , Harry Wiersma
 • Piet Peeters
  Ik wens iedereen een voorspoedig 2022, waarin corona plaatsmaakt voor leukere dingen en de zorg dus ontlast wordt. Daarnaast hoop ik, dat met name de gepensioneerden spoedig een indexatie van hun pensioen tegemoet kunnen zien. Al sinds 'mensenheugenis' vindt er geen indexatie meer plaats en dat betekent, dat je pensioen jaarlijks pakweg zo'n 2 procent minder waard wordt. dus na een jaar of tien al zo'n 20 procent. Daarvoor hebben we niet al die jaren in de zorg gewerkt. Dus als de wiedeweerga herstellen, dat is mijn wens.
 • Sandra
  Ik wens het pensioenfonds veel wijsheid zodat ze eindelijk stoppen met investeren in de fossiele industrie en we elkaar in 2030 nog steeds een gelukkig nieuwjaar kunnen wensen.
 • Mariam
  Ik wens dat mijn pensioenfonds gaat luisteren naar de wetenschap en stopt met het financieren van de klimaatcrisis. De klimaatcrisis is ook een gezondheidscrisis en kost nu al levens. Stop daarom zsm met investeren in de fossiele industrie! En zolang die aandelen nog niet verkocht zijn: stem groen tijdens aandeelhoudersvergaderingen!