1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Werkgeluk
  4. Fitte Top 100: 1 platform voor de 100 fitste ideeën

Fitte Top 100: 1 platform voor de 100 fitste ideeën

2 2 minuten lezen
Overzicht
  • 0 reacties
  • 3 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 23 mei 2022
Een baan in zorg en welzijn vraagt veel van je: fysiek én mentaal. Hoe blijf jij fit aan het werk? En denk je wel genoeg aan jezelf? Stuur nu jouw beste idee in en maak kans op een fitheidspakket én kickboksles van Remy Bonjasky voor je hele team.

Onze leden barsten van de fitte ideeën

Wijkverpleegkundige Mo start iedere ochtend met een zwemrondje in natuurwater. Tim bedacht een dagelijkse mini-workout tussen zijn diensten door. En verpleegster Jose ontspant na werktijd met collega’s. Onze leden barsten van de ideeën om fit te blijven met een drukke baan in zorg en welzijn. Wat helpt jou om gezond aan het werk te blijven? Laat het weten via www.fittetop100.nl.

Bekijk de fitte ideeën

Hoe werkt het?

Stuur t/m 12 juni jouw fitte idee in. Vervolgens kun je nog twee weken stemmen op jouw favoriete idee. Dit doe je door dat idee te 'liken'. Het idee met de meeste likes wint een kickboksles voor het hele team, gegeven door voormalig kickbokser en K1-wereldkampioen Remy Bonjasky. Daarnaast wint dit team een fitheidspakket vol handige gadgets om fit aan het werk te blijven.

Waarom dit platform?

Door de hoge werkdruk en het ziekteverzuim in zorg en welzijn is het vinden van een goede balans voor veel professionals in zorg en welzijn een grote uitdaging. Daarom lanceren PGGM&CO PFZW en IZZ de Fitte Top 100: 1 platform voor de 100 fitste ideeën voor zorg en welzijn. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.