1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Werkgeluk
  4. Winnaars journal voor quality time met je zelf bekend

Winnaars journal voor quality time met je zelf bekend

3 3 minuten lezen
Overzicht
  • 58 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 20 juli 2022
Tijd voor jezelf nemen. Dat blijkt voor zorgprofessionals de allergrootste uitdaging tijdens de vakantie. Niet gek ook, als je zo gewend bent om altijd voor anderen te zorgen. Maar wel heel belangrijk. Want door even wat quality time met jezelf te houden, heb jij weer meer energie om er voor anderen te zijn. Daarom geven wij 3 exemplaren van de journal ‘Doe elke dag iets om te ontspannen’ weg. Zodat jij tijdens, maar vooral ook ná je vakantie, een momentje voor jezelf kunt pakken.

Winnaars bekend

Goed nieuws! De winnaars van de actie om een journal te winnen zijn bekend. Van de 3265 deelnemers, zijn de volgende 3 gelukkigen uitgekozen: 

  • Gerrit Menkveld 
  • Hetty van der Steen
  • Hieke Spijkstra 

Gefeliciteerd alle 3 met deze mooie prijs. We hopen dat de journal jullie gaat helpen om wat vaker die momentjes voor jezelf te pakken en jezelf weer helemaal op te laden. 

Ontspanningsoefeningen en mindfulness

We zijn overweldigd door het aantal reacties en zien jullie grote behoefte en uitdaging om meer tijd voor jezelf te nemen. Misschien geven de ontspanningsoefeningen van Krista jou deze zomer een steuntje in de rug om je hoofd echt even 'uit' te zetten. Of wil je de mindfulness trainingen van Saake eens uitproberen om te kijken of ze jou helpen om te ontspannen.

De komende tijd gaan we aan de slag met nieuwe producten en diensten om jou hierin zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Waarom deze winactie

Als professional in zorg en welzijn is het vinden van de juiste balans een uitdaging. Hoe houd je het werk vol? En hoe zorg je voor ontspanning en tijd voor jezelf?

PGGM&CO helpt leden bij een fit leven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt. De journal: ‘Doe elke dag iets om te ontspannen’ staat bomvol inspiratie om tijd voor jezelf te nemen. Reden genoeg voor ons om er een aantal beschikbaar te stellen.