1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Werkgeluk
  4. Winactie Rituals Giftset: dit zijn de 11 beste ontspantips

Winactie Rituals Giftset: dit zijn de 11 beste ontspantips

3 3 minuten lezen
Overzicht
  • 348 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 19 juli 2021
Het is zomer! Of je nou wel of niet op vakantie gaat: juist nu is het belangrijk om extra te ontspannen. En weer even op te laden. Daarom hielden wij een speciale winactie waarbij leden kans maakten op een Rituals Giftset. Inmiddels hebben de winnaars van ons een bericht ontvangen. Met deze actie vroegen we leden om hun beste ontspantip voor deze zomer te delen. Bekijk hieronder de 11 beste ontspantips. Ontdek of jouw tip ertussen zit. En doe leuke inspiratie op van jouw collega's uit de sector om deze zomer te ontspannen.

Winnaars bekend

Op 27 juli hebben de 3 gelukkige winnaars van ons een bericht ontvangen. Heb je nou niet gewonnen? Maak dan nog t/m 31 juli gebruik van exclusief ledenvoordeel op de Rituals Giftset: ontvang bij bestelling van een giftset een gratis luxe badhanddoek ter waarde van €9,50.

De 11 beste ontspantips 

Met de winactie vroegen we je om jouw beste ontspantip voor deze zomer te delen. Wát een leuke, goeie en grappige tips kregen we binnen! De 11 beste tips hebben we gebundeld tot een mooie infographic. Open hem hieronder en kijk snel of jouw tip er tussenstaat. En doe meteen leuke inspiratie op van jouw collega’s uit de sector om deze zomer écht even te ontspannen.

Open de 11 ontspantips voor deze zomer