1. Home
  2. zonnetjevoordezorg
  3. Het Zonnetje van Flevoland: Srdana Markovic

Het Zonnetje van Flevoland: Srdana Markovic

2 2 minuten lezen
Overzicht
  • 2 reacties
  • 17 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 12 mei 2022
Srdana Markovic is op de Dag van de Zorg uitgeroepen hét Zonnetje van Flevoland! En is daarmee 1 van de 12 winnaars van het Zonnetje voor de Zorg. Als huisarts in Almere wordt ze enorm gewaardeerd voor het waardevolle werk dat ze doet. Lees hieronder waarom collega Urmila haar nomineerde als Zonnetje voor de Zorg. En wat zij er zélf van vindt om vandaag deze eretitel te dragen.

Onmisbare collega waar je op kunt rekenen

Collega Urmila nomineerde Srdana om de volgende bijzondere reden:

‘’Srdana zet zich met hart en ziel in voor haar patiënten. Naast een enorme dosis empathie, geduld en liefde bezit ze ook nog over bijzondere chirurgische kwaliteiten die haar tot een top huisarts maken. Voor mij is zij mijn maatje waar ik altijd op kan rekenen. Als ze haar werk af heeft vraagt ze mij of ze me ergens mee kamp helpen. Kort samengevat: een onmisbare collega waar je op kunt rekenen.’’

 

 

Reactie Srdana: totaal verrast!

Srdana had deze titel niet zien aankomen: ''Voor mij was het onverwachts, ik was totaal verast! Als huisarts voel ik mij helemaal goed op mijn plek. Ik ben inderdaad met heel veel zin en passie voor het vak te werk gaan.'' Helaas had Srdana het afgelopen jaar een pittige tijd achter de rug. ''Ik werd vorig jaar ziek en nu ben ik nog aan het herstellen en heb ik hierop mijn werk aangepast. Helaas nog niet volop actief, maar ik hoop dat het goede kant op gaat.''

Op de foto hiernaast is Srdana te zien samen met haar collega Urmila die haar nomineerde voor het Zonnetje voor de Zorg.

Namens PGGM&CO: Srdana, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie eretitel. We wensen je alvast heel veel ontspanning toe met de welverdiende wellnessbon voor twee. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

  • Toparis
    Gefeliciteerd
  • Johan
    Heel leuk voor haar en verdient. Helaas heeft de hoge werkdruk en het zichzelf wegcijferen haar ziek gemaakt zoals zo vaak gebeurt bij werkers in de zorg.