1. Home
 2. zonnetjevoordezorg
 3. Het Zonnetje van Noord-Holland: Janet Streefkerk

Het Zonnetje van Noord-Holland: Janet Streefkerk

2 2 minuten lezen
Overzicht
 • 4 reacties
 • 34 vind ik leuks
Geplaatst door Emmelie op 12 mei 2022
Janet Streefkerk is op de Dag van de Zorg uitgeroepen hét Zonnetje van Noord-Holland! En is daarmee 1 van de 12 winnaars van het Zonnetje voor de Zorg. Als manager zorgbemiddeling bij Evean wordt ze enorm gewaardeerd voor het waardevolle werk dat ze doet. Lees hieronder waarom collega Ivonne haar nomineerde als Zonnetje voor de Zorg. En wat zij er zélf van vindt om vandaag deze eretitel te dragen.

Janet zorgt voor verbinding in het team

Collega Ivonne nomineerde Janet om de volgende bijzondere reden:

‘’Janet is tijdens en nu ook na de Corona een topper. Zij heeft er voor gezorgd dat wij, (ondanks dat wij thuis moesten werken) de verbinding hielden met elkaar. Vol enthousiasme hebben we veel contact gehad via teams maar ook toen het weer mocht in kleine groepjes. Dit moment werd door Janet aangegrepen door ( Coronaproof) in kleine groepjes bij haar thuis op het dakterras te komen barbecueën.

Reactie Janet: relaties en resultaten als belangrijke waarde

Janet voelde zich vereerd met deze eretitel: ‘'Wat een mooi compliment! We hebben een bijzondere periode achter de rug inderdaad waarin we elkaar minder fysiek konden zien en we als zorg steeds moesten schakelen. Voor mij zijn relaties en resultaten belangrijke waardes in het werk. Goed kijken wat er nodig is en dat vervolgens met elkaar organiseren, en structureel samen verbeteren, is mijn dagelijkse werk. Verbinding voelen, elkaar helpen, samen doen en echt oplossingen bieden geeft mij energie. Daar ga je blijkbaar van stralen:)’'

Op de foto hiernaast zie je het team van Janet dat samen een mooie wandeling maakte tijdens de coronacrisis om zo samen toch in contact te blijven en de verbinding te houden. 

Namens PGGM&CO: Janet, nogmaals van harte gefeliciteerd met deze mooie eretitel. We wensen je alvast heel veel ontspanning toe met de welverdiende wellnessbon voor twee. 

Reageren

Reageer hieronder op het artikel. Je ingevulde voornaam is te zien bij je reactie.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA en Google's Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing.

Reactie

 • Hans Speijer
  Top hoor, een collega Eveanner
  • Hans Speijer
   Gefeliciteerd :-)
 • Sijbranda
  Wat super leuk Janet, gefeliciteerd. Ik heb ook goede herinnering aan de fijne samenwerking die we hadden in zrt - Tiel, weet je nog? Het allerbeste en een hartelijke groet, Sijbranda
  • Janet
   Wat leuk Sijbranda! Zeker weten:)