Dit idee komt van Eline (Revalidatiezorg)

Uitwasbare luiers

Wanneer je een kindje krijgt, zal het gemiddeld 5000 luiers en ontelbare natte doekjes verbruiken tot het zindelijk is. Dat kost veel geld, veel ritjes naar de drogist en moeite om de aanbiedingen bij te houden. En denk eens aan al dat afval... Wij hebben via Marktplaats uitwasbare luiers gekocht en een paar doosjes uitwasbare natte doekjes, dat kost eenmalig een paar tientjes maar je grijpt nooit mis, haalt het er in een paar weken al uit qua investering en bespaart tegelijk een berg aan afval.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#60
Idee van Eline
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.