1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Met pensioen

Met pensioen

Velen van ons kijken uit naar ons pensioen. Het moment dat je lekker alle vrijheid hebt. En de dagen vult waar je echt energie van krijgt. Toch is de omschakeling van werk naar 'lekker niets hoeven' soms best zwaar. Zelfs als je er al die tijd naar uitkeek. Wij helpen je gebalanceerd op de weg naar je pensioen. Zodat je er ook echt van geniet als het eindelijk zover is.

Met pensioen

Deze bijzondere hobby’s pakt Arlien op nu ze met pensioen is

In deze video vertelt ex-zorgmedewerker Arlien over hoe zij haar pensioentijd ervaart. Ze neemt je mee in de wereld die voor haar is opengegaan met onder andere het oppakken van bijzondere hobby’s. Ben jij al bezig met de invulling van je pensioentijd? Of denk je er liever nog even niet over na? Deel onder de video met jouw collega’s uit de zorg hoe jij naar deze nieuwe fase kijkt.
  • 7
  • 50
Lees meer

3x leuke dingen om te doen tijdens je pensioen

Met pensioen
Na jarenlang hard werken is het eindelijk zover. Je welverdiende pensioen gaat van start. Nu heb je de tijd om je leven helemaal in te richten zoals jij dat wilt. Misschien heb je al helemaal bedacht hoe je deze invult. Maar weet je nog niet zo goed wat je wilt nu je (bijna) met pensioen bent? Lees dan onze 3 leuke tips om je vrije tijd in te vullen.
  • 3
  • 335
Lees meer

5 bijzonder leuke hobby’s om te doen tijdens je pensioen

Dansend stel
Jarenlang heb je het vooruitgeschoven. Want je zou het ‘later’ wel weer oppakken. Als je meer tijd hebt. Nu is het (bijna) zover: later is eindelijk aangebroken. Hoe ga jij je tijd invullen? Kies je voor vrijwilligerswerk? Of misschien wil je wel een dag per week op de kleinkinderen passen? Wat je ook doet; vergeet jezelf niet. Geniet van je welverdiende vrije tijd en ontdek deze 5 bijzonder leuke hobby’s om te doen tijdens je pensioen.
  • 4
  • 180
Lees meer

7 x bijzonder vrijwilligerswerk om te doen tijdens je pensioen

Vrijwilligerswerk pensioen
Na een leven lang hard werken heb je misschien nog helemaal geen zin om stil te zitten. Of het rustiger aan te doen. Maar wat doe je dan wel als je zeeën van tijd hebt terwijl je nog barst van de energie? Vrijwilligerswerk is een leuke manier om (een deel van) je pensioentijd mee in te vullen. Wil jij je nog steeds inzetten voor een ander? Ontdek dan snel deze 7 bijzondere vrijwilligersbaantjes.
  • 14
  • 0
Lees meer