1. Home
  2. Over ons

Over ons

Jij weet als geen ander dat werken in de zorg veel van je vraagt. Hoe houd je het werk vol? En hoe zorg je voor ontspanning en balans?

PGGM&CO voor jou

Wij helpen je bij een fit leven en daarbij geloven we dat jij zelf het beste weet wat goed voor je is. Bij PGGM&CO kies je welke producten en diensten jij nodig hebt om gezond en fit blijven. Of dat nu fysiek, mentaal of financieel is. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.

Word gratis lid van PGGM&CO

Heb je een vraag over je pensioen? Neem dan contact op met Pensioenfonds Zorg en Welzijn. 

Wij zijn PGGM&CO

Wij kennen de sector omdat we in verbinding staan met onze leden, werkgevers en sociale partners. En in alles wat we doen vragen we feedback. Zo horen we wat jij en je collega's nodig hebben om fit te worden en blijven. Heb jij een tip of feedback voor ons? Laat het ons weten! Zo leren we en maken we samen de sector nóg beter.

Ledenvoordelen

Word nu gratis lid en profiteer direct van tips en producten die jou helpen bij meer balans en een fitter leven. Neem gratis deel aan workshop en krijg korting op producten en uitjes

Word nu lid
Vrouw ligt in grasVrouw sport in woonkamer

Onderzoek & samenwerking 

Wij doen regelmatig onderzoek. Zo weten we steeds wat onze leden nodig hebben. En hoe we ze het beste kunnen ondersteunen om zichzelf fit te (blijven) voelen. Op elk vlak van hun leven. 

Lees meer over onderzoek 

Ledenraad PGGM&CO 

De ledenraad vertegenwoordigt alle leden van PGGM&CO. Als geen ander weten zij wat er speelt in de sector en brengen zij dat wat de sector bezighoudt naar binnen. Door deze signalen kan PGGM&CO haar activiteiten beter aan laten sluiten op de wensen vanuit de sector. Lees meer over de ledenraad.