1. Home
 2. Geldzaken

Geldzaken

Wist je dat 55% van onze leden zich zorgen maakt over geld? En dat 84% zich wel eens zorgen maakt over hun financiële toekomst? Het is belangrijk dat jij je goed voelt over jouw geldzaken. Dat je vertrouwen hebt in nu en in later. Dát geeft rust. Wij helpen je hierbij. Ben je op zoek naar een huurwoning? Wij zetten leuke projecten voor je op een rij. Heeft jouw woning overwaarde? Wil je eerder stoppen met werken of wat vaker iets leuks doen met je kleinkinderen? Wie weet biedt onze verzilverhypotheek dan uitkomst. En misschien is jouw droomhuis wel dichterbij dan je denkt. Want wist je dat PGGM&CO samen met Attens een speciale ledenhypotheek heeft ontwikkeld waarmee we rekening houden met jouw onregelmatige inkomen?

Inzicht in vaste lasten en besparen
Filteren:

Webinar: kun je nog verhuizen in 2021?

Webinar
- LET OP HET WEBINAR VAN 8 JULI IS GEANNULEERD - Een huis kopen. Is dat slim nu de huizenmarkt zo overspannen is? Waar moet je allemaal op letten? En wat kun je eigenlijk lenen met jouw baan in zorg en welzijn? Tijdens dit speciale webinar geven experts Lex en Paul antwoord op al jouw vragen over het kopen en verkopen van een woning. Én ontdek je alles over dé hypotheek speciaal voor zorg en welzijn.
Lees meer

Huis kopen of wachten? 8 redenen waarom verhuizen in deze tijd een slimme keuze kan zijn

De woningmarkt verbreekt dit jaar record na record. In januari 2021 waren huizen 9,3% duurder dan een jaar daarvoor. Er is een historisch laag aanbod van woningen en de concurrentie om een eigen huis te kopen is hoog. Je zou dus denken dat je nog beter even kunt wachten met de zoektocht naar een nieuwe woning. Toch kan verhuizen in deze tijd ook juist een slimme keuze zijn. Wij leggen uit waarom.
 • 0
 • 0
Lees meer

Alsjeblieft! De Wegwijzer In 9 stappen naar je nieuwe woning

Misschien zit je voorlopig nog goed in je huidige woning. Of begint het soms toch te kriebelen en denk je erover om te verhuizen? Hoe dan ook; het is handig om te weten wat er allemaal komt kijken bij deze grote stap. Naast dat je op zoek gaat naar een nieuw stulpje, moet je huidige woning namelijk ook verkocht worden. In de ‘Wegwijzer in 9 stappen naar je nieuwe woning’ zetten we voor je op een rij wat er allemaal geregeld moet worden. Zo ben je goed voorbereid!
 • 0
 • 1
Lees meer

Verhuizen binnen Nederland: dít zijn de meest populaire plekken

verhuizen binnen Nederland
Het zal je vast niet verbazen, maar het is flink druk op de woningmarkt. Van april t/m december 2020 verhuisden 1,15 miljoen mensen. 6% meer dan in diezelfde periode in 2019. Maar waar verhuist iedereen naartoe? Wat zijn op dit moment de meest populaire dorpen en steden? En welke huizen zijn het meest geliefd? We zetten het hieronder voor je op een rij.
 • 0
 • 1
Lees meer

Rituals Giftset met gratis luxe badhanddoek

Ledenvoordeel
Een cadeau om van te genieten! Verwen jezelf of een dierbare met een van deze heerlijke Giftsets; Rituals Hammam Purifying of Rituals Sakura Renewing. Nu met gratis luxe badhanddoek ter waarde van €9,50.
Lees meer

Doe inspiratie op bij De Tuinen van Appeltern

Ledenvoordeel
Het is weer tijd om in de tuin te werken! Kom nu met leuke korting naar De Tuinen van Appeltern om inspiratie op te doen voor tuinieren, tuinaanleg en trends. Het park heeft meer dan 200 voorbeeldtuinen en een plantenmarkt met de mooiste bloemen en planten.
Lees meer

Kijk je ogen uit in Madurodam

Ledenvoordeel
Kom je ook naar familiepark Madurodam als het straks weer veilig kan? Een beleving voor jong en oud! Speciaal voor jou als lid van PGGM&CO krijg je €7,50 korting op een entreeticket en betaal je slechts €13,00. 
Lees meer

Een bestaande woning of een nieuwbouwhuis kopen? Dit zijn de 9 grootste verschillen

nieuwbouwhuis kopen
Je hebt besloten om te verhuizen. Spannend! Al gauw komen een hoop belangrijke vragen om de hoek kijken. Zoek je bijvoorbeeld een bestaande, sfeervolle woning waar je komend seizoen al in kan? Of wil je toch liever een duurzaam nieuwbouwhuis kopen? Hier heb je misschien iets meer geduld voor nodig, maar kun je wel helemaal naar jouw eigen smaak maken. Lees hieronder de grootste verschillen tussen bestaande bouw en nieuwbouw.
 • 0
 • 1
Lees meer

5 redenen om een huis te kopen in de lente

Ga je je eerste woning kopen? Blijf je huren? Wil je een groter huis of verhuizen naar een andere stad? Hoe je er ook mee bezig bent, elk seizoen heeft voor-en nadelen voor het kopen van een huis. Wat zijn de voordelen van het kopen van een huis in de lente?
 • 0
 • 0
Lees meer

5 x slim besparen op je boodschappen

boodschappen besparen
Van eten tot wc-papier en van koffie tot tandpasta: onze dagelijkse boodschappen vormen een groot deel van onze uitgaven. En die kosten lopen soms flink op. Zeker als je graag voor een gezonde leefstijl kiest, met goede en verse producten. Toch is het met een beetje voorbereiding nog steeds mogelijk om goedkoop én verantwoord boodschappen te doen. We zetten 5 slimme tips voor je op een rij.
 • 0
 • 3
Lees meer