1. Home
 2. Geldzaken

Geldzaken

Wist je dat 55% van onze leden zich zorgen maakt over geld? En dat 84% zich wel eens zorgen maakt over hun financiële toekomst? Het is belangrijk dat jij je goed voelt over jouw geldzaken. Dat je vertrouwen hebt in nu en in later. Dát geeft rust. Wij helpen je hierbij. Ben je op zoek naar een huurwoning? Wij zetten leuke projecten voor je op een rij. Heeft jouw woning overwaarde? Wil je eerder stoppen met werken of wat vaker iets leuks doen met je kleinkinderen? Wie weet biedt onze verzilverhypotheek dan uitkomst. En misschien is jouw droomhuis wel dichterbij dan je denkt. Want wist je dat PGGM&CO samen met Attens een speciale ledenhypotheek heeft ontwikkeld waarmee we rekening houden met jouw onregelmatige inkomen?

Inzicht in vaste lasten en besparen
Filteren:

Help, zijn je partner en jij financiële tegenpolen? Zó ga je ermee om

financiële tegenpolen
Tegenpolen trekken elkaar aan in relaties. Maar wat als je partner en jij financiële tegenpolen zijn? Hij spaart graag, jij vindt dat geld moet rollen. Zij heeft een korte-termijn visie op geld, terwijl jij juist graag vooruit. Een paar voorbeelden van hoe jij en je partner op financieel vlak van elkaar kunnen verschillen. Lees onze tips om hiermee om te gaan.
 • 0
 • 0
Lees meer

Je hypotheek oversluiten in coronatijd

Man met rekenmachine
In het tweede kwartaal van 2020 vroegen 145.940 mensen een hypotheek aan. Dat is het hoogste aantal sinds 2008. En 40% meer dan in hetzelfde kwartaal in 2019. Een groot deel van die aanvragen komt van mensen die hun hypotheek willen *oversluiten. Je hypotheek oversluiten kan interessant zijn als je daardoor elke maand wat meer overhoudt in je portemonnee. Maar past oversluiten bij jouw situatie? En is het wel slim om tijdens de coronacrisis je hypotheek over te sluiten?
 • 0
 • 0
Lees meer

5 tips om je maandelijkse woonlasten te verlagen

Huisje en rekenmachine
Heb jij aan het einde van je salaris ook altijd een stukje maand over? Of wil je niet onnodig veel betalen voor dingen die gewoon echt goedkoper kunnen? Gelukkig zijn er verschillende manieren om je maandelijkse woonlasten te verlagen. Lees onze 5 tips en ga er meteen mee aan de slag! Overleg wel altijd je plannen met een financieel- of hypotheekadviseur. Zij weten precies hoe je zo veel mogelijk voordeel uit jouw persoonlijke situatie haalt.
 • 11
 • 0
Lees meer

De koop van je eerste huis: 6 x feiten en fabels

Jong stel zit met kop koffie op de grond tussen verhuisdozen
Ben jij al maanden op Funda aan het kijken naar huizen? En twijfel je of je wel een huis kan kopen? Wij zetten vandaag een aantal feiten en fabels voor je op een rij. En wie weet is dat droomhuis tóch dichterbij dan je denkt.
 • 0
 • 0
Lees meer

Attens Hypotheken voor zorg en welzijn

Jonge vrouw met verfroller in de hand
Ledenvoordeel
Voor zorg- en welzijnsprofessionals is het soms knap lastig om een hypotheek te krijgen. De hypotheken van Attens sluiten aan op jouw situatie. Zo telt bijvoorbeeld onregelmatigheidstoeslag gewoon mee.
Lees meer

3 budgetvriendelijke vakanties in eigen land

We kunnen er niet omheen; corona bederft onze vakantieplannen. Pandemie of niet, vakanties zijn altijd een enorme kostenpost. Het is daarom zo gek nog niet om creatief om te gaan met je vakantiedagen. We zetten 3 budgetvriendelijke vakanties voor je op een rij:
 • 0
 • 1
Lees meer

Grip op geld - Besparen

Sparen voor je droomhuis, een extra auto, een zonvakantie? Of wil je gewoon elke maand wat extra overhouden? In deze video hebben we het over (be)sparen. Geld overhouden dus.
 • 0
 • 0
Lees meer

Grip op geld - Leukste tips

Wil jij grip op je geld? En je misschien wel wat meer op je gemak voelen over het onderwerp? In deze video deel ik hoe je dat doet. En geef ik je nog een paar leuke tips voor websites over geld.
 • 0
 • 0
Lees meer

Grip op geld - Overzicht

Wil jij weten hoe je grip krijgt op jouw geld? Blijf dan even kijken. Want we gaan het hebben over hoe jij rust en vertrouwen krijgt in jouw geldzaken.
 • 0
 • 0
Lees meer

Korting op Apple producten

Ledenvoordeel
Ontvang nu korting op producten van Apple bij Amac. Koop bijvoorbeeld de Apple MacBook Air 13-inch met €79,69 korting of de Apple MacBook Pro 13-inch met maar liefst meer dan €440,- korting!
Lees meer