1. Home
  2. Disclaimer

Disclaimer

PGGM&CO besteedt de grootste zorg aan de samenstelling van deze website en alle overige gepubliceerde informatie. PGGM&CO aanvaardt ten aanzien van al deze gepubliceerde informatie geen enkele aansprakelijkheid jegens iedere bezoeker ten aanzien van:

  • fouten in of onvolledigheid van de informatie op deze website en/of alle overige digitale wijzen van gepubliceerde informatie;
  • schade geleden ten gevolge van het bezoek aan eventuele websites van derden via een hyperlink die is opgenomen op deze website;
  • schade ten gevolge van uitingen van eventuele derden op de website, zoals banners (reclame);
  • schade geleden ten gevolge van niet beschikbaarheid van de website.

PGGM&CO stelt alle gepubliceerde informatie alleen beschikbaar ter kennisneming, onder de uitdrukkelijke voorwaarde dat de lezer aanvaardt dat PGGM&CO niet aansprakelijk is voor de inhoud van de informatie of de beslissingen die op basis van de gepubliceerde informatie worden gemaakt.

Copyright

Alle opgenomen informatie is eigendom van PGGM&CO. De inhoud mag alleen worden gebruikt voor niet-commerci├źle-/priv├ędoeleinden. Het is niet toegestaan de inhoud van de site geheel of gedeeltelijk te vermenigvuldigen of aan derden beschikbaar te stellen zonder toestemming van PGGM&CO.