1. Home
  2. Ledenvoordeel

Ontdek unieke ledenvoordelen als lid van PGGM&CO

Als lid van PGGM&CO profiteer je van interessante kortingen en leuke extra’s. Van een gezellig dagje ontspanning en inspirerende workshops tot voordeel op hypotheekadvies.

Uniek ledenvoordeel speciaal voor jou

6 maanden gratis lidmaatschap bij de ANBO

Ledenvoordeel
ANBO is dé ledenvereniging van, voor en door senioren. Als lid van PGGM&CO krijg je de eerste 6 maanden het ANBO-lidmaatschap cadeau. Hiermee heb je toegang tot nuttige informatie en persoonlijk advies over thema’s als inkomen, pensioen, wonen en gezondheid. En profiteer je van leuke acties en aanbiedingen.  
Lees meer

Korting op Beweegpakket “Beter slapen door meer bewegen”

Ledenvoordeel
Wil jij makkelijker in slaap vallen? Of beter doorslapen? Start met het beweegpakket “Beter slapen door meer bewegen”. In 4 weken ga je samen met de trainers van GezondOud aan de slag. Je krijgt elke week 3 verschillende trainingen van 30 miniuten.   Als lid van PGGM&CO betaal je voor het beweegpakket nu geen € 9,95 maar eenmalig € 7,95.  
Lees meer

2 maanden gratis sporten met Fitchannel

Ledenvoordeel
Jezelf fit krijgen en houden. Met wisselende diensten in zorg en welzijn én allerlei verantwoordelijkheden thuis is dat soms een grote uitdaging. Ben jij op zoek naar een manier om thuis te sporten, op jouw eigen niveau én wanneer het jou uitkomt? Probeer dan nu 2 maanden gratis Fitchannel uit: hét online platform voor een gezonde leefstijl.  Met je abonnement heb je 24/7 toegang tot meer dan 1000 programma's die je helpen bij een gezonde leefstijl; van workouts, ontspanning, afvalprogramma’s tot voedingstips. Voor iedereen zit er wat tussen.
Lees meer

Optimaal ontspannen bij Sanadome

Ledenvoordeel
Sanadome is een heerlijke plek voor optimale ontspanning. Zo kom je helemaal tot rust en bruis je weer van de energie. De thermen zijn alleen te bezoeken in badkleding.  Met het Ledenvoordeel van PGGM&CO krijg je 25% korting op de dag- en avond entree bij Sanadome. En kan je gebruik maken van het PGGM&CO hotelarrangement* van €100 per persoon per nacht.
Lees meer

IZZ: dé zorgverzekering voor zorg en welzijn

Ledenvoordeel
Bekijk je voordeel      Als professional weet jij hoe belangrijk een goede zorgverzekering is. Met extra voordeel voor jou én je gezin:  Basisverzekering vanaf €127,45 per maand Tot €39,60 extra korting op Zorg voor de Zorg Ruime vergoedingen voor fysio en psychische hulp  
Lees meer

25% korting op STOX Energy Socks

Ledenvoordeel
Wil jij meer energie? Probeer de speciale STOX Energy Socks en voel je de hele dag fit! Deze compressie-sokken verbeteren de bloedsomloop in je benen. Ook worden je afvalstoffen sneller afgevoerd, waardoor je veel minder snel last hebt van je benen. Ideaal voor de extra drukke werkdagen, lange wandelingen of sportavonden. Als lid van PGGM&CO ontvang je 25% korting op je bestelling van een paar sokken bij STOX Energy Socks.
Lees meer

Korting op het online abonnement van GezondOud

Ledenvoordeel
Kom thuis in beweging met het online abonnement van GezondOud. En krijg toegang tot talloze work-outs voor alle niveaus, gegeven door enthousiaste trainers. Als lid van PGGM&CO betaal je voor een maandabonnement nu geen €15,-, maar €11,95,-. Gelijk fanatiek aan de slag? Profiteer dan van €29,- korting op een jaarabonnement.
Lees meer

De Bourgondisch Leven Index voor jouw financiële planning

Ledenvoordeel
Minder uitgeven, meer overhouden én je leefstijl nauwelijks aanpassen. Klinkt goed, toch? Maar hoe bereik je dat? Prikkl heeft een slimme methode ontwikkeld hoe jij dit voor elkaar krijgt. Gebruik de Bourgondisch Leven-Index (BLI) voor jouw financiële planning en bespaar tot 20%. 
Lees meer

Financieel coachgesprek Prikkl

Ledenvoordeel
Heb je vragen over jouw geldzaken? Of wil je advies van een expert? Dan is een coachgesprek met Prikkl wat voor jou. Samen met de financieel coach maak je een overzicht van jouw persoonlijke situatie. Je krijg je een goed beeld van jouw geldzaken. Voor nu en later. 
Lees meer

Ledenkorting Fietsvoordeelshop.nl

Ledenvoordeel
Fietsen is leuk én gezond. Ben jij toe aan een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fiets bij jou past? Bekijk dan snel het aanbod op Fietsvoordeelshop.nl. Als lid van PGGM&CO ontvang je hoge korting op populaire fietsen en e-bikes van Fietsvoordeelshop.nl.  EXTRA LEDENVOORDEEL: t/m 30 september 2023 ontvang je extra korting op een speciale selectie e-bikes. 
Lees meer