1. Home
  2. Ledenvoordeel

Ontdek unieke ledenvoordelen als lid van PGGM&CO

Als lid van PGGM&CO profiteer je van interessante kortingen en leuke extra’s. Van een gezellig dagje ontspanning en inspirerende workshops tot voordeel op hypotheekadvies.

Uniek ledenvoordeel speciaal voor jou

2 maanden gratis sporten met Fitchannel

Ledenvoordeel
Jezelf fit krijgen en houden. Met wisselende diensten in zorg en welzijn én allerlei verantwoordelijkheden thuis is dat soms een grote uitdaging. Ben jij op zoek naar een manier om thuis te sporten, op jouw eigen niveau én wanneer het jou uitkomt? Probeer dan nu 2 maanden gratis Fitchannel uit: hét online platform voor een gezonde leefstijl.  Met je abonnement heb je 24/7 toegang tot meer dan 1000 programma's die je helpen bij een gezonde leefstijl; van workouts, ontspanning, afvalprogramma’s tot voedingstips. Voor iedereen zit er wat tussen. Als PGGM&CO lid ontvang je automatisch een unieke Fitchannel actiecode per e-mail.Deze code kun je op elk gewenst moment gebruiken om je gratis proefabonnement van 2 maanden te activeren op fitchannel.com/pggmenco.  Nog geen lid bij PGGM&CO? Maak dan hier gratis een account aan en ontvang je Fitchannel coupon code binnen 48 uur de code automatisch in je mailbox.
Lees meer

2 maanden gratis sporten met Fitchannel

Ledenvoordeel
Jezelf fit krijgen en houden. Met wisselende diensten in zorg en welzijn én allerlei verantwoordelijkheden thuis is dat soms een grote uitdaging. Ben jij op zoek naar een manier om thuis te sporten, op jouw eigen niveau én wanneer het jou uitkomt? Probeer dan nu 2 maanden gratis Fitchannel uit: hét online platform voor een gezonde leefstijl.  Met je abonnement heb je 24/7 toegang tot meer dan 1000 programma's die je helpen bij een gezonde leefstijl; van workouts, ontspanning, afvalprogramma’s tot voedingstips. Voor iedereen zit er wat tussen.
Lees meer

De Bourgondisch Leven Index voor jouw financiële planning

Ledenvoordeel
Minder uitgeven, meer overhouden én je leefstijl nauwelijks aanpassen. Klinkt goed, toch? Maar hoe bereik je dat? Prikkl heeft een slimme methode ontwikkeld hoe jij dit voor elkaar krijgt. Gebruik de Bourgondisch Leven-Index (BLI) voor jouw financiële planning en bespaar tot 20%. 
Lees meer

Financieel coachgesprek Prikkl

Ledenvoordeel
Heb je vragen over jouw geldzaken? Of wil je advies van een expert? Dan is een coachgesprek met Prikkl wat voor jou. Samen met de financieel coach maak je een overzicht van jouw persoonlijke situatie. Je krijg je een goed beeld van jouw geldzaken. Voor nu en later. 
Lees meer

Ledenkorting Fietsvoordeelshop.nl

Ledenvoordeel
Fietsen is leuk én gezond. Ben jij toe aan een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fiets bij jou past? Neem dan snel een kijkje in de PGGM&CO Fietsvoordeelshop.nl. Als lid van PGGM&CO ontvang je nu hoge korting op populaire fietsen en e-bikes van Fietsvoordeelshop.nl.   
Lees meer

Doe de gratis slaapscan

Ledenvoordeel
1 op de 4 professionals in zorg en welzijn heeft moeite met slapen. Heb jij slaapproblemen om serieus te nemen? Of valt het misschien wel mee? Kom er nu achter met de gratis slaapscan van IZZ en Hallo Slaap. Met deze simpele, wetenschappelijk onderbouwde test ontdek je hoe hoog jij scoort op slaapproblemen. En krijg je tips om dit te verbeteren.
Lees meer

Heb jij inzicht in jouw geldzaken?

Ledenvoordeel
Geld. Het houdt ons allemaal bezig. Soms liggen we er zelfs wakker van. Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt over jouw geldzaken. Met dit e-book helpen we je daarom om jouw financiën goed op orde te hebben. En er slimmer mee om te gaan. Zo word jij ook een held met geld.
Lees meer

15% korting op de Nibud Agenda 2022

Ledenvoordeel
De Nibud-agenda inspireert én motiveert je ieder jaar opnieuw om te werken aan gezond financieel gedrag. Naast afspraken, hou je uitgaven bij, maak je begrotingen en leer je slim met je geld omgaan. Elke week krijg je een tip of een weetje. Kortom: met de agenda houd je grip op tijd én geld. Bewust omgaan met geld wordt vanzelfsprekend. En dat geeft rust. Met de kortingscode krijg je als lid van PGGM&CO 15% korting op jouw Nibud-agenda ter waarde van € 9,95.
Lees meer

Gratis e-book: 84 tips voor moeilijke tijden

Ledenvoordeel
Zorg goed voor jezelf. Dat is nu makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je werkt in zorg en welzijn. Hoe blijf je fysiek, emotioneel en mentaal opgewassen tegen de uitdagingen die je elke dag te wachten staan? Dit e-book bevat concrete tips en adviezen die jou hierbij helpen.
Lees meer

Boek 'Zet de patiënt op 2'

Ledenvoordeel
Zorgen voor anderen. De mooiste baan die er is. Of moeten we zeggen: de mooiste baan die er zou kunnen zijn? Met dit boek helpen schrijvers Niek van den Adel en Arjen Banach je werk weer zo in te richten dat je het als zinvol ervaart en er grip op hebt. Want ondanks dat het soms voelt alsof het werk je door de vingers glipt en je het even niet meer kan overzien, er is altijd een mogelijkheid om weer meer energie te krijgen van je baan.
Lees meer