1. Home
  2. Ledenvoordeel

Uniek ledenvoordeel speciaal voor jou

Als lid van PGGM&CO profiteer je van interessante kortingen en leuke extra’s. Van een gezellig dagje ontspanning en inspirerende workshops tot voordeel op hypotheekadvies.

€100,- extra korting op de prachtige e-bike van Mantel

Ledenvoordeel
Fiets vrolijk en fit de lente tegemoet! Profiteer als lid van PGGM&CO nu van extra hoge korting op de Cortina E-Mozzo Pro 8V elektrische fiets.
Lees meer

Attens Hypotheken voor zorg en welzijn

Jonge vrouw met verfroller in de hand
Ledenvoordeel
Voor zorg- en welzijnsprofessionals is het soms knap lastig om een hypotheek te krijgen. De hypotheken van Attens sluiten aan op jouw situatie. Zo telt bijvoorbeeld onregelmatigheidstoeslag gewoon mee.
Lees meer

Korting op Apple producten

Ledenvoordeel
Ontvang nu korting op producten van Apple bij Amac. Koop bijvoorbeeld de Apple MacBook Air 13-inch met €79,69 korting of de Apple MacBook Pro 13-inch met maar liefst meer dan €440,- korting!
Lees meer

Korting Moneywise online hypotheekadvies

Ledenvoordeel
Voor het regelen van je hypotheek hoef je bij Moneywise de deur niet uit. Je regelt je hypotheek online, met ondersteuning van een deskundige hypotheekadviseur.
Lees meer

10% korting op een Wehkamp cadeaukaart

Wehkamp tuinset
Ledenvoordeel
Van kleding tot keukenapparaten en van tuinmeubelen tot speelgoed. Kies uit meer dan 400.000 verschillende producten en ontvang 10% korting op een Wehkamp cadeaukaart.
Lees meer

Thuis sporten met GezondOud

Training GezondOud
Ledenvoordeel
Gezond blijven. Dat willen we allemaal! Met de online trainingen van GezondOud blijf je lekker in beweging. Gewoon vanuit huis. Voor € 15,- per maand krijg je toegang tot een ruim aanbod trainingen.
Lees meer

Overwaarde hypotheek

Ledenvoordeel
Heb je de AOW-leeftijd bereikt en is je woning meer waard dan je hypotheek? Met de Overwaarde Hypotheek zorg je voor meer inkomen en vul je jouw pensioen aan. Zo geniet jij zorgeloos van je oude dag.
Lees meer

Gratis lidmaatschap Senior Service

Jonge vrouw en vrouw in rolstoel lachen naar elkaar en houden elkaars hand vast
Ledenvoordeel
Als mantelzorger weet jij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Helaas kun je dit zelf niet altijd geven. Ontvang daarom een gratis lidmaatschap van Senior Service en huur hulp in.
Lees meer

Attens Hypotheken

Jonge vrouw met verfroller in de hand
Ledenvoordeel
Mensen die werk(t)en in zorg en welzijn hebben vaak moeite om een hypotheek te krijgen door onregelmatige inkomsten. Attens Hypotheken is speciaal opgericht om daar een antwoord op te bieden.
Lees meer