1. Home
  2. Ledenvoordeel

Ontdek unieke ledenvoordelen als lid van PGGM&CO

Als lid van PGGM&CO profiteer je van interessante kortingen en leuke extra’s. Van een gezellig dagje ontspanning en inspirerende workshops tot voordeel op hypotheekadvies.

Uniek ledenvoordeel speciaal voor jou

Kom in beweging met 2 maanden gratis Fitchannel t.w.v. € 36

Ledenvoordeel
Jezelf fit krijgen en houden. Met wisselende diensten in zorg en welzijn én allerlei verantwoordelijkheden thuis is dat soms een grote uitdaging. Ben jij op zoek naar een manier om laagdrempelig te beginnen met bewegen? Gewoon vanuit huis, op jouw eigen niveau én wanneer het jou uitkomt? Probeer dan nu 2 maanden gratis Fitchannel uit (t.w.v. € 36): hét online platform voor een gezonde leefstijl. 
Lees meer

IZZ zorgverzekering 2024

Ledenvoordeel
Bekijk je voordeel      De IZZ Zorgverzekering is er speciaal voor zorgmedewerkers én hun gezin. Met vergoedingen en voordelen afgestemd op jouw werk in zorg en welzijn. Om veerkrachtig te blijven onder druk. En snel te herstellen als het even tegen zit.  
Lees meer

Medipoint: korting hulpmiddelen artrose

Ledenvoordeel
Medipoint heeft zorghulpmiddelen die in elke fase van artrose kunnen ondersteunen. Als lid van PGGM&CO krijg je nu korting op een speciaal geselecteerd aanbod.     
Lees meer

GezondOud: Artrose-pakket voor maar € 7,45

Ledenvoordeel
Heb jij last van Artrose? Dan is het extra belangrijk om in beweging te blijven. GezondOud heeft een speciaal artrose-pakket ontwikkeld met 12 online trainingen om jou hierbij te helpen. Krijg met onderstaande code € 2,50 korting op het pakket.
Lees meer

Korting op Beweegpakket “Beter slapen door meer bewegen”

Ledenvoordeel
Wil jij makkelijker in slaap vallen? Of beter doorslapen? Start met het beweegpakket “Beter slapen door meer bewegen”. In 4 weken ga je samen met de trainers van GezondOud aan de slag. Je krijgt elke week 3 verschillende trainingen van 30 miniuten.   Als lid van PGGM&CO betaal je voor het beweegpakket nu geen € 9,95 maar eenmalig € 7,95.  
Lees meer

25% thermenkorting bij Sanadome

Ledenvoordeel
Sanadome is een heerlijke plek voor optimale ontspanning. Zo kom je helemaal tot rust en bruis je weer van de energie. De thermen zijn alleen te bezoeken in badkleding.  Met het Ledenvoordeel van PGGM&CO krijg je 25% thermenkorting op de dag- en avond entree bij Sanadome. En kan je gebruik maken van het PGGM&CO hotelarrangement* van € 125,- per persoon per nacht.
Lees meer

Korting op het online abonnement van GezondOud

Ledenvoordeel
Kom thuis in beweging met het online abonnement van GezondOud. En krijg toegang tot talloze work-outs voor alle niveaus, gegeven door enthousiaste trainers. Als lid van PGGM&CO betaal je voor een maandabonnement nu geen €15,-, maar €11,95,-. Gelijk fanatiek aan de slag? Profiteer dan van €29,- korting op een jaarabonnement.
Lees meer

De Bourgondisch Leven Index voor jouw financiële planning

Ledenvoordeel
Minder uitgeven, meer overhouden én je leefstijl nauwelijks aanpassen. Klinkt goed, toch? Maar hoe bereik je dat? Prikkl heeft een slimme methode ontwikkeld hoe jij dit voor elkaar krijgt. Gebruik de Bourgondisch Leven-Index (BLI) voor jouw financiële planning en bespaar tot 20%. 
Lees meer

Financieel coachgesprek Prikkl

Ledenvoordeel
Heb je vragen over jouw geldzaken? Of wil je advies van een expert? Dan is een coachgesprek met Prikkl wat voor jou. Samen met de financieel coach maak je een overzicht van jouw persoonlijke situatie. Je krijg je een goed beeld van jouw geldzaken. Voor nu en later. 
Lees meer

Ledenkorting Fietsvoordeelshop.nl

Ledenvoordeel
Fietsen is leuk én gezond. Ben jij toe aan een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fiets bij jou past? Als lid van PGGM&CO ontvang je hoge korting op populaire fietsen en e-bikes van Fietsvoordeelshop.nl. Log snel in en bekijk jouw ledenvoordeel.   
Lees meer