1. Home
  2. Ledenvoordeel

Ontdek unieke ledenvoordelen als lid van PGGM&CO

Als lid van PGGM&CO profiteer je van interessante kortingen en leuke extra’s. Van een gezellig dagje ontspanning en inspirerende workshops tot voordeel op hypotheekadvies.

Uniek ledenvoordeel speciaal voor jou

Dé hypotheek voor Zorg en Welzijn

Ledenvoordeel
Voor zorg- en welzijnsprofessionals is het soms knap lastig om een hypotheek te krijgen. De hypotheken van Attens sluiten aan op jouw situatie. Zo telt bijvoorbeeld onregelmatigheidstoeslag gewoon mee.
Lees meer

Gratis e-book: 84 tips voor moeilijke tijden

Ledenvoordeel
Zorg goed voor jezelf. Dat is nu makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je werkt in zorg en welzijn. Hoe blijf je fysiek, emotioneel en mentaal opgewassen tegen de uitdagingen die je elke dag te wachten staan? Dit e-book bevat concrete tips en adviezen die jou hierbij helpen.
Lees meer

E-learning 'stress de baas'

Ledenvoordeel
Zoek je meer balans? Of wil je slimmer met stress omgaan en stressklachten voorkomen? Speciaal voor leden van PGGM&CO en IZZ biedt de Stress de baas academy de e-learning "Stress de baas" aan met 21% korting.
Lees meer

Boek 'Zet de patiënt op 2'

Ledenvoordeel
Zorgen voor anderen. De mooiste baan die er is. Of moeten we zeggen: de mooiste baan die er zou kunnen zijn? Met dit boek helpen schrijvers Niek van den Adel en Arjen Banach je werk weer zo in te richten dat je het als zinvol ervaart en er grip op hebt. Want ondanks dat het soms voelt alsof het werk je door de vingers glipt en je het even niet meer kan overzien, er is altijd een mogelijkheid om weer meer energie te krijgen van je baan.
Lees meer

Leiderschapstraining Gezond Werken 2.0

Ledenvoordeel
Wil jij als leidinggevende in zorg en welzijn je invloed, kennis en vaardigheden beter toepassen? Meld je dan nu aan voor de training Gezond Werken 2.0. In deze driedaagse training van Stichting IZZ werk je aan het werkplezier en behoud van je team.
Lees meer

Mindfulness App Pro

Ledenvoordeel
Probeer nu gratis de Mindfulness App Pro. Een compleet oefenpakket voor het kennismaken met en trainen van mindfulness.
Lees meer

Korting op verschillende Apple producten

Ledenvoordeel
Ontvang nu korting op producten van Apple bij Amac. Koop bijvoorbeeld de Apple MacBook Pro 13-inch met maar liefst meer dan €440,- korting! Of de Apple 10,2 inch iPad met €9,21 korting.
Lees meer

Online beweegprogramma GezondOud

Training GezondOud
Ledenvoordeel
Gezond blijven. Dat willen we allemaal! Met de online trainingen van GezondOud blijf je lekker in beweging. Gewoon vanuit huis. Voor € 15,- per maand krijg je toegang tot een ruim aanbod trainingen.
Lees meer

Maak geld vrij met de Overwaarde Hypotheek van ABN AMRO

Ledenvoordeel
Heb je de AOW-leeftijd bereikt en is je woning meer waard dan je hypotheek? Met de Overwaarde Hypotheek zorg je voor meer inkomen en vul je jouw pensioen aan. Zo geniet jij zorgeloos van je oude dag.
Lees meer

Maak jij ook al gebruik van extra hulp in de zorg voor je naaste?

Jonge vrouw en vrouw in rolstoel lachen naar elkaar en houden elkaars hand vast
Ledenvoordeel
Als mantelzorger weet jij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Helaas kun je dit zelf niet altijd geven. Ontvang daarom een gratis lidmaatschap van Senior Service en huur hulp in.
Lees meer