1. Home
  2. Ledenvoordeel

Ontdek unieke ledenvoordelen als lid van PGGM&CO

Als lid van PGGM&CO profiteer je van interessante kortingen en leuke extra’s. Van een gezellig dagje ontspanning en inspirerende workshops tot voordeel op hypotheekadvies.

Uniek ledenvoordeel speciaal voor jou

IZZ: dé zorgverzekering voor zorg en welzijn

Ledenvoordeel
Bekijk je voordeel      Als professional weet jij hoe belangrijk een goede zorgverzekering is. Met extra voordeel voor jou én je gezin:  Basisverzekering vanaf €127,45 per maand Tot €39,60 extra korting op Zorg voor de Zorg Ruime vergoedingen voor fysio en psychische hulp
Lees meer

25% korting op STOX Energy Socks

Ledenvoordeel
Wil jij weer meer energie? Probeer de speciale STOX Energy Socks en voel je de hele dag fit! Deze compressie-sokken verbeteren namelijk de bloedsomloop in je benen. Ook worden de afvalstoffen sneller afgevoerd, waardoor je veel minder snel last hebt van je benen. Ideaal voor de extra drukke werkdagen, lange wandelingen of sportavonden. Als lid van PGGM&CO krijg je nu 25% korting op een paar STOX Energy Socks.
Lees meer

Korting op het online abonnement van GezondOud

Ledenvoordeel
Kom thuis in beweging met het online abonnement van GezondOud. En krijg toegang tot talloze work-outs voor alle niveaus, gegeven door enthousiaste trainers. Als lid van PGGM&CO betaal je voor een maandabonnement nu geen €15,-, maar €11,95,-. Gelijk fanatiek aan de slag? Profiteer dan van €29,- korting op een jaarabonnement.
Lees meer

2 maanden gratis sporten met Fitchannel

Ledenvoordeel
Jezelf fit krijgen en houden. Met wisselende diensten in zorg en welzijn én allerlei verantwoordelijkheden thuis is dat soms een grote uitdaging. Ben jij op zoek naar een manier om thuis te sporten, op jouw eigen niveau én wanneer het jou uitkomt? Probeer dan nu 2 maanden gratis Fitchannel uit: hét online platform voor een gezonde leefstijl.  Met je abonnement heb je 24/7 toegang tot meer dan 1000 programma's die je helpen bij een gezonde leefstijl; van workouts, ontspanning, afvalprogramma’s tot voedingstips. Voor iedereen zit er wat tussen.
Lees meer

De Bourgondisch Leven Index voor jouw financiële planning

Ledenvoordeel
Minder uitgeven, meer overhouden én je leefstijl nauwelijks aanpassen. Klinkt goed, toch? Maar hoe bereik je dat? Prikkl heeft een slimme methode ontwikkeld hoe jij dit voor elkaar krijgt. Gebruik de Bourgondisch Leven-Index (BLI) voor jouw financiële planning en bespaar tot 20%. 
Lees meer

Financieel coachgesprek Prikkl

Ledenvoordeel
Heb je vragen over jouw geldzaken? Of wil je advies van een expert? Dan is een coachgesprek met Prikkl wat voor jou. Samen met de financieel coach maak je een overzicht van jouw persoonlijke situatie. Je krijg je een goed beeld van jouw geldzaken. Voor nu en later. 
Lees meer

Ledenkorting Fietsvoordeelshop.nl

Ledenvoordeel
Fietsen is leuk én gezond. Ben jij toe aan een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fiets bij jou past? Neem dan snel een kijkje in de PGGM&CO Fietsvoordeelshop.nl. Als lid van PGGM&CO ontvang je nu hoge korting op populaire fietsen en e-bikes van Fietsvoordeelshop.nl.   
Lees meer

Doe de gratis slaapscan

Ledenvoordeel
1 op de 4 professionals in zorg en welzijn heeft moeite met slapen. Heb jij slaapproblemen om serieus te nemen? Of valt het misschien wel mee? Kom er nu achter met de gratis slaapscan van IZZ en Hallo Slaap. Met deze simpele, wetenschappelijk onderbouwde test ontdek je hoe hoog jij scoort op slaapproblemen. En krijg je tips om dit te verbeteren.
Lees meer

Heb jij inzicht in jouw geldzaken?

Ledenvoordeel
Geld. Het houdt ons allemaal bezig. Soms liggen we er zelfs wakker van. Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt over jouw geldzaken. Met dit e-book helpen we je daarom om jouw financiën goed op orde te hebben. En er slimmer mee om te gaan. Zo word jij ook een held met geld.
Lees meer

15% korting op de Nibud Agenda 2022

Ledenvoordeel
De Nibud-agenda inspireert én motiveert je ieder jaar opnieuw om te werken aan gezond financieel gedrag. Naast afspraken, hou je uitgaven bij, maak je begrotingen en leer je slim met je geld omgaan. Elke week krijg je een tip of een weetje. Kortom: met de agenda houd je grip op tijd én geld. Bewust omgaan met geld wordt vanzelfsprekend. En dat geeft rust. Met de kortingscode krijg je als lid van PGGM&CO 15% korting op jouw Nibud-agenda ter waarde van € 9,95.
Lees meer