1. Home
  2. Ledenvoordeel

Ontdek unieke ledenvoordelen als lid van PGGM&CO

Als lid van PGGM&CO profiteer je van interessante kortingen en leuke extra’s. Van een gezellig dagje ontspanning en inspirerende workshops tot voordeel op hypotheekadvies.

Uniek ledenvoordeel speciaal voor jou

STOX Energy Socks

Ledenvoordeel
Ontdek de voordelen van compressie-sokken Wil je meer energie hebben? Draag compressie-sokken naar je werk of als je gaat sporten en voel je de hele dag fit! Door het dragen van STOX Energy Socks wordt de bloedsomloop in de onderbenen beter. Hierdoor stroomt er meer bloed door je benen en worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Als lid van PGGM&CO krijg je nu 25% ledenvoordeel op een paar STOX Energy Socks.
Lees meer

Ledenkorting Fietsvoordeelshop

Ledenvoordeel
Fietsen is leuk én gezond. Ben jij toe aan een nieuwe fiets? Of wil je weten welke fiets bij jou past? Neem dan snel een kijkje in de PGGM&CO Fietsvoordeelshop.nl. Als lid van PGGM&CO ontvang je nu hoge korting op populaire fietsen en e-bikes van Fietsvoordeelshop.nl.   
Lees meer

Doe de gratis slaapscan

Ledenvoordeel
1 op de 4 professionals in zorg en welzijn heeft moeite met slapen. Heb jij slaapproblemen om serieus te nemen? Of valt het misschien wel mee? Kom er nu achter met de gratis slaapscan van IZZ en Hallo Slaap. Met deze simpele, wetenschappelijk onderbouwde test ontdek je hoe hoog jij scoort op slaapproblemen. En krijg je tips om dit te verbeteren.
Lees meer

Heb jij inzicht in jouw geldzaken?

Ledenvoordeel
Geld. Het houdt ons allemaal bezig. Soms liggen we er zelfs wakker van. Wij vinden het belangrijk dat jij je goed voelt over jouw geldzaken. Met dit e-book helpen we je daarom om jouw financiën goed op orde te hebben. En er slimmer mee om te gaan. Zo word jij ook een held met geld.
Lees meer

15% korting op de Nibud Agenda 2022

Ledenvoordeel
De Nibud-agenda inspireert én motiveert je ieder jaar opnieuw om te werken aan gezond financieel gedrag. Naast afspraken, hou je uitgaven bij, maak je begrotingen en leer je slim met je geld omgaan. Elke week krijg je een tip of een weetje. Kortom: met de agenda houd je grip op tijd én geld. Bewust omgaan met geld wordt vanzelfsprekend. En dat geeft rust. Met de kortingscode krijg je als lid van PGGM&CO 15% korting op jouw Nibud-agenda ter waarde van € 9,95.
Lees meer

Gratis e-book: 84 tips voor moeilijke tijden

Ledenvoordeel
Zorg goed voor jezelf. Dat is nu makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je werkt in zorg en welzijn. Hoe blijf je fysiek, emotioneel en mentaal opgewassen tegen de uitdagingen die je elke dag te wachten staan? Dit e-book bevat concrete tips en adviezen die jou hierbij helpen.
Lees meer

E-learning 'stress de baas'

Ledenvoordeel
Zoek je meer balans? Of wil je slimmer met stress omgaan en stressklachten voorkomen? Speciaal voor leden van PGGM&CO en IZZ biedt de Stress de baas academy de e-learning "Stress de baas" aan met 21% korting.
Lees meer

Boek 'Zet de patiënt op 2'

Ledenvoordeel
Zorgen voor anderen. De mooiste baan die er is. Of moeten we zeggen: de mooiste baan die er zou kunnen zijn? Met dit boek helpen schrijvers Niek van den Adel en Arjen Banach je werk weer zo in te richten dat je het als zinvol ervaart en er grip op hebt. Want ondanks dat het soms voelt alsof het werk je door de vingers glipt en je het even niet meer kan overzien, er is altijd een mogelijkheid om weer meer energie te krijgen van je baan.
Lees meer

Online beweegprogramma GezondOud

Ledenvoordeel
Gezond blijven. Dat willen we allemaal! Met de online trainingen van GezondOud blijf je lekker in beweging. Gewoon vanuit huis. Voor € 15,- per maand krijg je toegang tot een ruim aanbod trainingen.
Lees meer

Maak jij ook al gebruik van extra hulp in de zorg voor je naaste?

Jonge vrouw en vrouw in rolstoel lachen naar elkaar en houden elkaars hand vast
Ledenvoordeel
Als mantelzorger weet jij als geen ander hoe belangrijk persoonlijke aandacht is. Helaas kun je dit zelf niet altijd geven. Ontvang daarom een gratis lidmaatschap van Senior Service en huur hulp in.
Lees meer