1. Home
  2. Ledenvoordeel

Ontdek unieke ledenvoordelen als lid van PGGM&CO

Als lid van PGGM&CO profiteer je van interessante kortingen en leuke extra’s. Van een gezellig dagje ontspanning en inspirerende workshops tot voordeel op hypotheekadvies.

Uniek ledenvoordeel speciaal voor jou

24 juni: gratis webinar Fit de zomer door

Ledenvoordeel
Wil jij van deze zomer genieten én nog steeds gezond en fit blijven? Op donderdagavond 24 juni vertelt Elly Kaldenberg in een speciale zomereditie van ‘Eet je fit’ hoe dat prima samengaat. Let op! Er zijn een beperkt aantal plekken voor dit webinar. Meld je dus snel aan voor dit gratis webinar en kom ook fit de zomer door!
Lees meer

Rituals Giftset met gratis luxe badhanddoek

Ledenvoordeel
Een cadeau om van te genieten! Verwen jezelf of een dierbare met een van deze heerlijke Giftsets; Rituals Hammam Purifying of Rituals Sakura Renewing. Nu met gratis luxe badhanddoek ter waarde van €9,50.
Lees meer

Doe inspiratie op bij De Tuinen van Appeltern

Ledenvoordeel
Het is weer tijd om in de tuin te werken! Kom nu met leuke korting naar De Tuinen van Appeltern om inspiratie op te doen voor tuinieren, tuinaanleg en trends. Het park heeft meer dan 200 voorbeeldtuinen en een plantenmarkt met de mooiste bloemen en planten.
Lees meer

Kijk je ogen uit in Madurodam

Ledenvoordeel
Kom je ook naar familiepark Madurodam als het straks weer veilig kan? Een beleving voor jong en oud! Speciaal voor jou als lid van PGGM&CO krijg je €7,50 korting op een entreeticket en betaal je slechts €13,00. 
Lees meer

Dé hypotheek voor Zorg en Welzijn

Ledenvoordeel
Voor zorg- en welzijnsprofessionals is het soms knap lastig om een hypotheek te krijgen. De hypotheken van Attens sluiten aan op jouw situatie. Zo telt bijvoorbeeld onregelmatigheidstoeslag gewoon mee.
Lees meer

Vermaak je urenlang met deze magische Disney Puzzels

Ledenvoordeel
Deze prachtige Disney puzzels komen tot leven door het penseel van Thomas Kinkade, de ‘painter of light’. Bestel nu jouw favoriete Disney puzzel met maar liefst 35% korting!
Lees meer

Gratis e-book: 84 tips voor moeilijke tijden

Ledenvoordeel
Zorg goed voor jezelf. Dat is nu makkelijker gezegd dan gedaan. Zeker als je werkt in zorg en welzijn. Hoe blijf je fysiek, emotioneel en mentaal opgewassen tegen de uitdagingen die je elke dag te wachten staan? Dit e-book bevat concrete tips en adviezen die jou hierbij helpen.
Lees meer

E-learning 'stress de baas'

Ledenvoordeel
Zoek je meer balans? Of wil je slimmer met stress omgaan en stressklachten voorkomen? Speciaal voor leden van PGGM&CO en IZZ biedt de Stress de baas academy de e-learning "Stress de baas" aan met 21% korting.
Lees meer

Boek 'Zet de patiënt op 2'

Ledenvoordeel
Zorgen voor anderen. De mooiste baan die er is. Of moeten we zeggen: de mooiste baan die er zou kunnen zijn? Met dit boek helpen schrijvers Niek van den Adel en Arjen Banach je werk weer zo in te richten dat je het als zinvol ervaart en er grip op hebt. Want ondanks dat het soms voelt alsof het werk je door de vingers glipt en je het even niet meer kan overzien, er is altijd een mogelijkheid om weer meer energie te krijgen van je baan.
Lees meer

Leiderschapstraining Gezond Werken 2.0

Ledenvoordeel
Wil jij als leidinggevende in zorg en welzijn je invloed, kennis en vaardigheden beter toepassen? Meld je dan nu aan voor de training Gezond Werken 2.0. In deze driedaagse training van Stichting IZZ werk je aan het werkplezier en behoud van je team.
Lees meer