1. Home
  2. Ledenvoordeel

Ontdek unieke ledenvoordelen als lid van PGGM&CO

Als lid van PGGM&CO profiteer je van interessante kortingen en leuke extra’s. Van een gezellig dagje ontspanning en inspirerende workshops tot voordeel op hypotheekadvies.

Uniek ledenvoordeel speciaal voor jou

Tot € 95,­korting op je eerste 4 Green Chef boxen*

Ledenvoordeel
Wil je gezond eten, maar heb je geen tijd of inspiratie? Green Chef helpt jou met gezonde gerechten die passen bij jouw persoonlijke leefstijl: van vegetarisch tot keto of snel & gezond. Ontvang nu tot wel € 95,- korting op jouw eerste 4 boxen*.   
Lees meer

Krijg tot wel € 95 korting op je eerste 4 HelloFresh maaltijdboxen!*

Ledenvoordeel
Jouw maaltijden snel op tafel of juist uitgebreid kokkerellen? Kies uit een uitgebreid menu en krijg de beste verse ingrediënten thuisbezorgd. Zo kook je elke dag lekker, vers en gevarieerd voor het hele gezin. Ontvang nu tot wel € 95,- korting op je eerste 4 maaltijdboxen!*
Lees meer

IZZ zorgverzekering 2024

Ledenvoordeel
Bekijk je voordeel      De IZZ Zorgverzekering is er speciaal voor zorgmedewerkers én hun gezin. Met vergoedingen en voordelen afgestemd op jouw werk in zorg en welzijn. Om veerkrachtig te blijven onder druk. En snel te herstellen als het even tegen zit.  
Lees meer

Gratis bedbodemcheck Medipoint

Ledenvoordeel
Heb je last van pijn aan je rug, nek of schouders? Of ben je benieuwd of je matras nog stevig genoeg is? Maak dan een afspraak met de slaapexpert van Medipoint voor een gratis bedbodemcheck bij je thuis.   
Lees meer

Medipoint: korting hulpmiddelen artrose

Ledenvoordeel
Medipoint heeft zorghulpmiddelen die in elke fase van artrose kunnen ondersteunen. Als lid van PGGM&CO krijg je nu korting op een speciaal geselecteerd aanbod.     
Lees meer

GezondOud: Artrose-pakket voor maar € 7,45

Ledenvoordeel
Heb jij last van Artrose? Dan is het extra belangrijk om in beweging te blijven. GezondOud heeft een speciaal artrose-pakket ontwikkeld met 12 online trainingen om jou hierbij te helpen. Krijg met onderstaande code € 2,50 korting op het pakket.
Lees meer

6 maanden gratis lidmaatschap bij de ANBO

Ledenvoordeel
ANBO is dé ledenvereniging van, voor en door senioren. Als lid van PGGM&CO krijg je de eerste 6 maanden het ANBO-lidmaatschap cadeau. Hiermee heb je toegang tot nuttige informatie en persoonlijk advies over thema’s als inkomen, pensioen, wonen en gezondheid. En profiteer je van leuke acties en aanbiedingen.  
Lees meer

Korting op Beweegpakket “Beter slapen door meer bewegen”

Ledenvoordeel
Wil jij makkelijker in slaap vallen? Of beter doorslapen? Start met het beweegpakket “Beter slapen door meer bewegen”. In 4 weken ga je samen met de trainers van GezondOud aan de slag. Je krijgt elke week 3 verschillende trainingen van 30 miniuten.   Als lid van PGGM&CO betaal je voor het beweegpakket nu geen € 9,95 maar eenmalig € 7,95.  
Lees meer

2 maanden gratis sporten met Fitchannel

Ledenvoordeel
Jezelf fit krijgen en houden. Met wisselende diensten in zorg en welzijn én allerlei verantwoordelijkheden thuis is dat soms een grote uitdaging. Ben jij op zoek naar een manier om thuis te sporten, op jouw eigen niveau én wanneer het jou uitkomt? Probeer dan nu 2 maanden gratis Fitchannel uit: hét online platform voor een gezonde leefstijl.  Met je abonnement heb je 24/7 toegang tot meer dan 1000 programma's die je helpen bij een gezonde leefstijl; van workouts, ontspanning, afvalprogramma’s tot voedingstips. Voor iedereen zit er wat tussen.
Lees meer

25% thermenkorting bij Sanadome

Ledenvoordeel
Sanadome is een heerlijke plek voor optimale ontspanning. Zo kom je helemaal tot rust en bruis je weer van de energie. De thermen zijn alleen te bezoeken in badkleding.  Met het Ledenvoordeel van PGGM&CO krijg je 25% thermenkorting op de dag- en avond entree bij Sanadome. En kan je gebruik maken van het PGGM&CO hotelarrangement* van € 125,- per persoon per nacht.
Lees meer