1. Home
  2. Werk-privébalans
  3. Stress & werkdruk
  4. Terugkijk masterclass: gezond egoïsme

Terugkijk masterclass: gezond egoïsme

Een drukke baan in zorg en welzijn, je sociale leven en misschien ook wel een gezin. Hoe kom je dan toe aan jezelf? Tijdens de masterclass ‘ Gezond egoïsme’ vertelt spreker en coach Inger Strietman meer over balans vinden en deelt zij tips om meer rust te ervaren. Kortom: gezond egoïsme toepassen in jouw dagelijks leven.

De online masterclass helpt je met de volgende vragen: 

  • Gezond egoïsme: Wat is het? En waarom is het zo belangrijk?
  • Hoe bewaar ik een gezonde balans en kies ik (vaker) voor mezelf?
  • Praktische tips om direct mee aan de slag te gaan

 

Gezond egoïsme

In de wereld van vandaag moeten we veel. We willen voldoen aan de verwachtingen en denken aan alles en iedereen. Behalve aan onszelf. Het resultaat? We zijn moe, gestrest of voelen ons niet gelukkig. Dat kan gelukkig anders! Het antwoord is heel simpel: door jezelf centraal te stellen. Dat klinkt misschien egoïstisch, maar dat is het niet.

Gezond egoïsme betekent dat je om jezelf geeft én om anderen tegelijkertijd. En dat zorgen voor jezelf en kiezen voor wat jij graag wilt prioriteit heeft in je leven. Niet ten koste van anderen, maar ten gunste van jezelf.

Over Inger Strietman

Inger Strietman is coach, spreker en schrijver. En dé expert op het gebied van gezond egoïsme. Met haar boek ‘Mag ik even mijn aandacht’ bracht ze dit belangrijke thema grootschalig onder de aandacht. Het is haar missie om zoveel mogelijk mensen te inspireren en stimuleren om te leven van binnenuit en keuzes te maken die echt bij jou passen.

Met haar energie, humor en doortastende aanpak heeft Inger inmiddels vele mensen en bedrijven geïnspireerd en begeleid.