Dit idee komt van Tanja (Gehandicaptenzorg)

Abonnementen onder de loep

Abonnementen van tv /telefoon die een jaar lopen kun je vaak omzetten naar een goedkoper tarief, maar soms is overstappen ook voordeliger. Wat ook een voordelig idee is om abonnementen van Netflix/Disneyplus/npoplus af te wisselen, dus een paar maanden de ene kijken en dan switchen naar de volgende, ipv meerdere abonnementen tegelijk. Of overweeg een maand op te zeggen als je op vakantie toe gaat. En wonen er meerdere volwassenen in huis? Geniet dan ieder van een maand gratis bij een nieuw abonnement. Bespaar ze!

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Tanja
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.