Dit idee komt van Irene (Gehandicaptenzorg)

Besparing energie kosten.

Plaats een doorstroombegrenzer in je douche kop. Een doorstroombegrenzer is een klein plastic schijfje en kost ongeveer 3,00 euro. Je bespaart er water mee en gas ! want je gebruikt ook minder warm water. Zelfs als je al een waterbesparende douchekop hebt dan maak je toch nog een extra besparing. Heel eenvoudig te plaatsen door even de slang van je douchekop af te draaien en het plastic schijfje er in te plaatsen. Als je je was buiten kunt drogen dan kun je het toerental van je wasmachine lager in stellen, het duurt dan iets langer voordat het droog is maar dat maakt buiten niet uit. Moet je je was binnenshuis drogen dan is dit geen handige tip want dan komt er te veel vocht in je woning.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Irene
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.