Dit idee komt van Foppe (Overig)

Brood, daar zit wat in en op!

Koop een 'zwaar' brood in de supermarkt of op de markt. Dit is een volkoren- of zuurdesembrood en liefst niet gesneden. (Je kan ook zelf je brood bakken. Alleen vergt dit iets meer tijd). Het doel is om een dikkere snee brood te snijden in plaats van voorgesneden brood. Vervolgens eet jij, je partner of de kinderen maximaal één of twee sneetjes. Je bespaart op deze manier veel meer op beleg zoals boter en kaas. Deze kosten voor beleg worden vaak niet gerekend. Met goedkoop voorgesneden fabrieksbrood eet je zo drie tot vier sneetjes! Een bijkomend voordeel is, dat je gezonder eet.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#55
Idee van Foppe
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.