Dit idee komt van Richard Numan (Geestelijke gezondheidszorg)

Denk eerst na voordag je wat je koopt

Je kunt geld besparen door goed na te denken voordat je iets koopt. Ruim eerst je huis goed op, zodat je een overzicht heb van al je kleding, apparaten en overige spullen. Wat je al hebt, hoef je niet te kopen. Als je echt iets nodig heb, vraag dan in je kennissenkring of iemand misschien een apparaat over heb, wat je mag overnemen. Bezoek verder af en toe de kringloopwinkel, want daar staan vaak mooie spullen voor weinig geld. Dat geld ook voor 2e hands kleding die er vaak nog bijna als nieuw uitziet. Dus: let goed op en je kunt met weinig geld prima leven!

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Richard Numan
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.