Dit idee komt van Hilde (VVT)

Een klein spaarpotje groeit

Ik wil graag weten wat we per dag betaald hebben via pin en automatische afschrijvingen. Ik houd zo overzicht op mijn uitgaven en de vinger aan de pols. Ik zag steeds een eindbedrag van ongelijke cijfers. Ik heb mij aangewend om iedere dag het bedrag af te ronden naar 00. Soms alleen achter de komma en soms zelfs met euro's. Zo sparen wij 'ongemerkt' een leuk bedrag en je voelt het feitelijk niet omdat het kleine stappen zijn. Ik 'stop' het in een aparte pot met een leuk doel. Dit kan ook met cash geld. Zo kan ik best snel een leuk boek of schoenen kopen. Veel Succes.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Hilde
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.