Dit idee komt van Rivas wijkverpleging team Giessenlanden (Eerstelijnszorg)

Financieel en fysiek fit

De meesten van ons kennen het gevoel wel van je verheugen op een goed boek of fijne film na een lange werkdag.En ineens,vorig jaar ,waren daar die torenhoge energiekosten waardoor je de verwarming noodgedwongen een paarctandjes lager moest zetten,toch wat minder comfortabel op de bank Maar bezuingen maakt creatief! Ik heb mijn hometrainer ( kan ook een ander fitnessapparaat zijn natuurlijk) in de woonkamer gezet. Ff lekker doortrappen,een laatste tandje bij, dikke trui of huispak aan, warm drankje, boek,film of whatever en van kou geen sprake meer. Dubbele winst voor lijf en portemonnee!

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Rivas wijkverpleging team Giessenlanden
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.