Dit idee komt van Ramona (Ziekenhuizen)

Fisc free

Check of jou werkgever mee doet aan fisc free. Met deze belastingvrije voordeel zet je je bruto salaris in voor zelf gekozen producten. Zo heb ik een aantal jaren terug gekozen voor een elektrische fiets, met belasting voordeel. Ik pak nu dus meer de fiets dan de auto, zowel privé als voor mijn werk. Omdat ik ook heb gekozen om met de fiets naar het werk te komen heb ik ook nog de volgende werk voordelen: * geen parkeerkosten meer. * ik behoud de kilometer vergoeding. * ik krijg jaarlijks een fietsvergoeding om bijv regenkleding te kunnen kopen. * altijd plek in de fietsenhok. * altijd plaats (parkeren) voor de deur, met de fiets. * heerlijk gratis beweging. Al met al, een zeer goede besparing

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#28
Idee van Ramona
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.