Dit idee komt van Caro-zorgt (Gehandicaptenzorg)

Fit For Free

Fit For Free komt er voor uit om fit te zijn, maar zonder financiële kosten. Denk aan bewegen binnen in huis, denk aan traplopen, maar mensen zonder trap kunnen ook hurkbewegingen maken en omhoog komen zonder hun handen te gebruiken, hun voeten één voor één optillen van de grond en hun knieën naar de neus brengen of vanuit de stoel of bank opstaan en weer zitten, zonder hun handen te gebruiken bij het opstaan. Maar denk ook aan buiten sporten, mogelijk heb je een fiets, maak een rondje van 5 km of langer (dat mag natuurlijk ook), of denk aan wandelen (geen handen in de zakken), of voor de echte sportievelingen denk aan hardlopen. Ga naar een park waar je op allerlei bankjes in het park oefeningen kan doen die geen geld kosten: handen op het bankje en voeten strekken en probeer je neus naar het bankje te brengen. Zorg voor je lichaam dat het fit en vitaal blijft. Kijk naar wat jouw lichaam behoeft en nodig heeft, kijk naar wat je aan kan. Probeer de kracht te halen uit jezelf. Zonder een tegenstander of medegezellin of krachtpatser. Je kan jezelf goed vermaken zonder dat dit je financieel afhankelijk maakt van het jaar 2023. Want de tijden zijn al duur genoeg. Succes! Ik weet dat je het kan.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#41
Idee van Caro-zorgt
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.