Dit idee komt van Mariëlle (Kraamzorg)

Gratis op vakantie

Sinds een paar jaren zijn we lid van het internet platform Home Exchange. Daarmee ruilen we ons huis tegen punten of direct samen met iemand anders. Zo zijn we al vaak op vakantie geweest in prachtige huizen op allerlei plekken in Europa. En andere mensen hadden een fijne vakantie in onze kleine stadswoning en fietsten rond op onze fietsen. Voor elkaar leg je iets lekkers uit de streek klaar en toeristische tips. Het is volkomen veilig omdat je elkaar recenseert en ook omdat Home Exchange borg staat.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Mariëlle
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.