Dit idee komt van Joke (Eerstelijnszorg)

Ketting Kledingruil

Via één van mijn dochters kwam ik op het idee om kleding te ruilen, via de Ketting Kledingruil. Het idee is simpel: vaak doen we kleding die nog goed gedragen kan worden weg. Wellicht dat een ander er nog iets aan heeft. Bij de Ketting Kledingruil gaat er een tas met gebruikte, schone en nog goede kleding rond langs een aantal adressen (een ketting). Als je de tas krijgt, mag je eruit halen wat wilt en er ook kleding in doen die je zelf niet meer draagt. Het idee is ontstaan door de wens om beter voor het milieu te zorgen in deze tijd, waarin de aarde enorm onder druk staat van de de manier waarop wij leven. Tevens is het ideaal voor je portemonnee, zeker als je daarnaast ook geregeld in tweedehands kledingwinkels je kleding koopt.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#11
Idee van Joke
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.