Dit idee komt van Marleen (VVT)

ketting-kledingruil

Heb jij ook wat eenzame kledingstukken die al jarenlang ongedragen in de kast liggen? Kijk eens of je kunt stappen in een Ketting-kledingruil. Zo ruil je kledingstukken met andere vrouwen in de omgeving. De tassen reizen 1 voor 1 van adres naar adres, langs zo'n 50 tot 100 adressen. Vaak is het volgende adres binnen de eigen woonplaats. Iedereen haalt er naar behoefte kledingstukken uit die zij leuk vindt en plaatst er een schoon en heel kledingstuk uit de eigen kast in terug. Deelname is gratis. En er zitten vaak leuke pareltjes tussen. Voor meer informatie, lees deze blog: https://nojunkinmytrunk.nl/ketting-kledingruil/ of meld je aan via https://www.clothingloop.org en kies de juiste regio.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#45
Idee van Marleen
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.