Dit idee komt van Helmy School (Overig)

Kleding ruilfeest

Ieder seizoen doen we met een groepje vriendinnen een kleding ruilfeest organiseren. We nemen kleding mee die we niet meer gebruiken,en nemen allemaal wat lekkers mee om na het kledingstuk passen te feesten. Heel veel leuke ideeën en we adviseren elkaar wat mooi staat. Elke keer weer gratis nieuwe kleding mee naar huis,en leuk om te zien dat de mensen blij zijn met mijn kledingstuk. We leggen alles wat we meenemen op stapel en gaan dan naar andere stapels shoppen. Elke keer weer een feestje en er komen ook via via weer nieuwe personen bij en divers maten, vanalles wat.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Helmy School
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.