Dit idee komt van Paul (Ziekenhuizen)

Lang houdbare producten in bulk inkopen!

Lang houdbare artikelen zoals wasmiddel, vaatwastabletten, wc papier etc. kun je soms (via internet) kopen met veel voordeel als je grote verpakkingen koopt. Dan koop je daarvan veel in en sla dat op zolder of zo op. Gebruik in plaats van schoonmaakmiddelen als Andy etc. gewoon groene zeep en evt. schoonmaakazijn. Koop de groene zeep dan in een grote emmer. Los groene zeep op in warm water en vul daarmee een kleine fles voor direct gebruik. Beter vooor je portemonnee én voor het milieu (minder plastic) Deze twee tips kunnen substantieel schelen bij je weekboodschappen!

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Paul
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.