Dit idee komt van CvdZ (Revalidatiezorg)

Maak een weekmenu

Sinds ik een weekmenu maak merk ik dat dit een heleboel voordelen heeft. Na het maken van het weekmenu maak ik het boodschappenlijstje en hier hou ik me strikt aan. Hierdoor hoef ik bijna nooit meer nog boodschappen tussendoor te doen en het verspillen van producten, omdat deze moeten worden weggegooid omdat ze toch niet worden gebruikt, komt niet meer vóór. Naast een duidelijk financieel voordeel voorkom je dus ook verspilling van producten en hoef je ook niet meer iedere dag te bedenken: Wat zullen we vandaag weer eens gaan eten.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#44
Idee van CvdZ
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.