Dit idee komt van Mirjam (Overig)

Mèèr!!

Méér, meer ruimte, minder zorgen, dat is wat we willen, maar hoe gaan we dat doen?? Nu ben ik geen alwetend orakel, maar één ding weet ik wel: SPAAR!! Al is het maar een klein beetje, één euro, twee, zoveel als je wilt, het maakt niet uit. Die ene euro per week worden er op een gegeven moment 10. En dán wordt het leuk, het wordt steeds meer! Stel geen doelen voor iets duurs, maar voor een buffertje, je zal zien dat het steeds beter gaat, want je gaat ook zuiniger doen, alles om de pot te spekken! Als je dan ook nog een aparte rekeningen opent, één voor je vaste lasten( daar moet het maandbedrag op staan voor de huur, energie etc) en een boodschappen rekening, waar je de andere zaken van betaald. Zo houdt je overzicht. Soms houdt je dan iets meer over op de laatste, want je bent Zuinige Zelda, én hoppa!! Weer wat extra's om te sparen Ik wens jullie veel succes en veel liefs!! Groetjes ,Dagobert

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#143
Idee van Mirjam
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.