Dit idee komt van Erna (Geestelijke gezondheidszorg)

Milieuvriendelijk en kosten besparend wassen? Dus zo!

Ben je het gesleep met grote flacons wasmiddel ook zo zat? Ik was er 3 jaar geleden helemaal klaar mee. Ik nam de gok en kocht een wasbol. Deze gaat in de machine en door de wasbolletjes binnenin wordt zeer veel zuurstof geproduceerd waardoor de was schoon wordt gewassen. Nu na drie jaar zijn alle gezinsleden gezwicht en aan de wasbol. Ook onze dochter met 2 opgroeiende kinderen (8 en 6 jaar) wast haar hele was hiermee schoon. En onze zoon die hovenier is is om en tevreden. Extra vuile was? dan kun je 2 bollen in de machine gebruiken. Heb ik echter nog nooit hoeven doen! Voordeel: geen dure wasmiddel meer, veel minder/ geen belasting voor het mileu, minder flacons slepen en in huis opbergen. Een bol kost circa 8 euro en gaat zo n 800 wasbeurten mee.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#47
Idee van Erna
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.