Dit idee komt van Yvonne (Gehandicaptenzorg)

Mini bieb rondje

In iedere buurt staat er wel eentje. Een minbieb, waar je een uitgelezen boek kan ruilen tegen een boek wat je nog graag wil lezen. Ik plaatste een oproepje op de lokale verkoopwebsite- alles wat je maar kwijt wil, met de vraag waar bij mij in de buurt de mini biebjes stonden en binnen een uur had ik 10 berichtjes met boekenkasten. Iedere kast heeft zijn eigen vaste inbrengers en leners, dus na een paar keer weet je welke genres er in welke kasten staan. Leuk rondje op de fiets, frisse neus en nieuwe boeken. Ook handig om een rondje te doen voor je op vakantie gaat, zodat je de boeken op de vakantie bestemming kan achterlaten. Scheelt weer bagage mee terug nemen.

Stemmen is niet meer mogelijk. bekijk de volledige lijst
#34
Idee van Yvonne
Scroll verder

De winnaar maakt kans op een teamuitje én een workshop van Annemarie van Gaal!

De Fitte Top 100 is een initiatief van

Onze missie

De toenemende inflatie en stijgende kosten maken het leven steeds duurder. Ook professionals in zorg en welzijn merken dit in hun portemonnee.

Om professionals in zorg en welzijn te helpen, lanceren PFZW en PGGM&CO de Fitte Top 100: 1 website, 100 ideeën om financieel fit te blijven.

Een platform voor én door professionals in zorg en welzijn. Vind en deel inspiratie om financieel fit te blijven. Alleen of samen met je collega's.

PFZW

Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW) is hét pensioenfonds van, voor en door de sector zorg en welzijn. Werknemers, werkgevers en sociale partners zorgen bij PFZW samen voor een goed pensioen in een leefbare wereld. Wij vinden dat mensen die altijd zorgen voor anderen, een goede oude dag verdienen. Daarom zorgen wij voor een goed pensioen.

PGGM&CO

PGGM&CO is dé ledenorganisatie voor iedereen die werkt of heeft gewerkt in zorg en welzijn. Wij geloven dat fitte medewerkers de basis zijn van een gezonde sector. Daarom bieden wij diensten en producten om mentaal, fysiek en financieel fit te blijven. Want je kunt een ander pas echt helpen als je goed voor jezelf zorgt.